« Hi-tech
objavljeno prije 27 dana i 21 sat
FORA

HONOR Magic V3 i Guinnessov izazov

Na ovogodišnjem sajmu IFA, HONOR će predstaviti svoj najnoviji preklopni telefon HONOR Magic V3, koji postavlja nove standarde laganih preklopnih telefona.

HONOR Magic V3
HONOR Magic V3 (HONOR)
Više o

Honor

,

preklopni telefoni

,

HONOR Magic V3

Jedan od najpoznatijih influencera na platformi YouTube, SuperSaf, već je istražio revolucionarne tehnologije koje čine HONOR Magic V3 najtanjim preklopnim telefonom na tržištu.

Ne propustite pogledati njegov ekskluzivni video: https://www.youtube.com/watch?v=dOB4tMrDlf4 . 

HONOR Magic V3 teži samo 226 g, a njegova debljina u sklopljenom stanju iznosi samo 9,2 mm, čime se svrstava među najtanje preklopne telefone na tržištu. 

Ostala ključna poboljšanja koja doprinose kompaktnosti HONOR Magic V3

Napredna tehnologija baterije: Do deset posto silicija u trećoj generaciji silicijsko-ugljične baterije, HONOR Magic V3 stvara robusnu elektrokemijsku strukturu koja značajno smanjuje veličinu baterije, a istovremeno održava izvrsnu izvedbu. 

Super vlaknasti materijal: HONOR Magic V3 koristi poseban vlaknasti materijal na stražnjoj strani, s čvrstoćom od 5800 MPa, što nadmašuje materijale poput kevlara i ugljičnih vlakana, pružajući istovremeno snagu i minimalnu težinu. 

Super čelična šarka: HONOR-ova super čelična šarka izrađena je od najjačeg i najtanjeg materijala u industriji - druge generacije super čelika HONOR, koji ima vlačnu čvrstoću od 2100 MPa. Smanjenjem debljine tijela šarke na vodećih 2,84 mm, dobiva se više prostora za strukturno ojačanje. 

Titanijska parna komora: Kao supstrat za parnu komoru koristi se titan, zbog čega s debljinom od 0,22 mm ostaje najtanja u industriji. Površina za odvođenje topline povećana je za 22 posto, težina je smanjena za 40 posto, a performanse su poboljšane za 53 posto u usporedbi s prethodnom generacijom. 

Guinnessov svjetski rekord 

Uzbuđeni smo što možemo podijeliti uspješan ishod naše najnovije suradnje s Bryanom Bergom, koji je postigao novi Guinnessov svjetski rekord za najvišu kulu od karata. Također, HONOR Magic V3 postavljen je na vrh strukture, čime je istaknuta njegova izuzetna lakoća i inovativnost.

Ovaj događaj demonstrirao je nevjerojatnu tehnologija i lakoću HONOR Magic V3. 
U uzbudljivom osmosatnom izazovu, Bryan Berg, nositelj Guinnessovog svjetskog rekorda, izgradio je najvišu kuću od karata bez korištenja ljepila ili trake. Ključni trenuci ovog izuzetnog događaja isprepleteni su u jedinstvenu priču o rekordu i inovaciji. Bryan Berg, poznat po svojoj preciznosti i vještini, postavio je novi svjetski rekord izgradnjom najviše kuće od karata u roku od osam sati. Izazov se odigrao u Santa Feu, New Mexico, SAD, gdje je pod budnim okom Thomasa Bradforda, službenog suca Guinnessove knjige rekorda, ovo postignuće zvanično zabilježeno.

Poseban trenutak bio je kada je na vrh 54-razinske strukture od karata postavljen HONOR Magic V3. Sa svojom izuzetno malom težinom od samo 226 g, ovaj uređaj nije samo simbolizirao lakoću, već je i naglasio inovativnost i sofisticiran dizajn koji karakteriziraju HONOR-ovu tehnologiju.

Ovaj događaj također podsjeća na HONOR-ovo nasljeđe u obaranju rekorda. Nakon što je HONOR Magic5 Pro zabilježio najveći podvig uz pomoć AI Motion Sensing Capture, novo postignuće još jednom potvrđuje seriju Magic kao simbol inovacija koje neprestano pomiču granice mogućeg.

23.08.2024. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno