« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana
WOW

HONOR 90, najbolje iskustvo zaslona u svojoj klasi prema DXOMARK-u

HONOR 90, vrhunski pametni telefon srednje klase, sjajnih performansi zaslona, osigurava najvišu poziciju u DXOMARK testu zaslona

HONOR 90
HONOR 90 (HONOR)

HONOR s ponosom objavljuje da je HONOR 90 postigao najvišu poziciju u DXOMARK-ovom rangiranju zaslona u svojoj klasi pametnih telefona. HONOR 90 prošao je temeljiti test zaslona pametnog telefona DXOMARK-a, koji ocjenjuje performanse u šest ključnih područja: čitljivost, boje, video, pokret, dodir i artefakti. S impresivnim rezultatom od 140, koji je kvalificiran za DXOMARK Display Gold Label, HONOR 90 osigurava hvalevrijednu poziciju u DXOMARK globalnom rankingu zaslona.

"HONOR 90 donosi ugodan zaslon koji pruža uravnoteženu izvedbu u većini slučajeva korištenja, s iznimnim prikazom boja i čitljivošću", komentirao je Thibualt Cabana, direktor procjene zaslona u DXOMARK-u.

HONOR 90 se ponosi 6,7-inčnim AMOLED Quad-curved Floating zaslonom, odnosno impresivnim rezultatom kontinuiranih napora HONOR-a u istraživanju i razvoju zaslona. Zakrivljeni zaslon nalikuje čaši napunjenoj do vrha, obećavajući uranjanje u doživljaj gledanja. Visokorazlučivi AMOLED panel (2664x1200) može prikazati 1,07 milijardi boja i 100% DCI-P3 prostora boja, osiguravajući iznimno detaljno i točno prikazivanje čak i vrlo složenih i raznobojnih slika. Zaslon također ima vrhunsku HDR svjetlinu od 1.600 nita, ističući žive boje koje HDR nudi.

DXOMARK je neovisni laboratorij i međunarodni lider u ocjeni kvalitete profesionalne i potrošačke elektronike. Biti ocijenjen od strane DXOMARK-a i postići visok rezultat svjedoči o kvaliteti uređaja, jer to znači da HONOR 90 pruža visoke performanse i izvanredno korisničko iskustvo. DXOMARK-ovo priznanje impresivne izvedbe zaslona HONOR 90 predstavlja značajan korak naprijed za HONOR, potvrđujući posvećenost tvrtke u isporuci proizvoda vrhunske kvalitete svojim korisnicima.

HONOR je oduševljen što vidi da se HONOR 90 priznaje zbog izvanredne kvalitete zaslona i veseli se nastavku svoje predanosti isporuci tehnologije vrhunske kvalitete svojim korisnicima.

Nakon predstavljanja Magic5 Pro uređaja, HONOR s velikim entuzijazmom najavljuje i europsku premijeru novih HONOR 90 i 90 Lite pametnih telefona. Nova serija vrhunskih HONOR 90 uređaja, koji se smatraju višim srednjim cjenovnim razredom, bit će službeno predstavljena na uzbudljivom događanju 6. srpnja u Parizu u 15 sati.

27.06.2023. 16:15:38
Novi komentar
nužno
nužno