« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana
SJAJNO

HONOR 90 će izgledati čudesno

HONOR se udružio s AIGC umjetnikom kako bi podijelio 'vibru' nadolazećeg Honor 90 uređaja

Christian Venables
Christian Venables (Christian Venables/HONOR)
Više o

Honor 90

,

AIGC umjetnik

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je niz umjetničkih djela iz intrigantne nove suradnje s britanskim digitalnim umjetnikom Christianom Venablesom. Inspiriran filozofijom dizajna HONOR 90, Venables je integrirao boje i elemente stražnje strane HONOR-a 90 u umjetnička djela, koristeći kreativne AI alate. Sada, HONOR i Christian Venables sa svijetom dijele niz umjetničkih djela generiranih umjetnom inteligencijom, savršeno hvatajući ultimativne ljetne vibracije.

Prikazujući ljetne prizore, ova zadivljujuća umjetnička djela nadahnuta su dizajnom dijamantno srebrne i smaragdno zelene boje HONOR-a 90 koji će uskoro biti predstavljen javnosti. Venables je iskoristio snagu umjetne inteligencije za stvaranje jedinstvenih umjetničkih djela koja savršeno hvataju vibru ovog uređaja.

Drago mi je što sa svijetom mogu podijeliti ova umjetnička djela", komentirao je Christian Venables, umjetnik i direktor CSV Studija. "Imao sam priliku vidjeti novi pametni telefon tvrtke HONOR. Ima prekrasan dizajn koji je pružio inspiraciju koju možete iskoristiti kada radite s kreativnim AI alatima za izradu umjetničkih djela."

Nadolazeći HONOR 90 trebao bi biti savršen pametni telefon za mlađu generaciju, s dizajnom i značajkama kamere koje ga čine najboljim alatom za stvaranje, snimanje i dijeljenje vibracija. AI umjetnost HONOR-a i Christiana Venablesa preokreću ovu ideju naopačke, koristeći umjetnu inteligenciju za stvaranje, snimanje i dijeljenje vibracije nadolazećeg uređaja. Svatko treba partnera za stvaranje, dijeljenje i inspiriranje, a HONOR 90 vam olakšava izražavanje vlastitih pozitivnih vibracija bez napora. HONOR 90 je više od samog uređaja, on omogućuje ljudima da zabilježe pravu ljepotu oko sebe i izraze svoju autentičnost, strast i iskustva.

U trendu brzog razvoja umjetne inteligencije, ove godine HONOR Talents Global Design Awards potiče mlade na stvaranje umjetnosti pomoću softvera umjetne inteligencije. Natjecanje uključuje do 10 AIGC nagrada za inovaciju i prvo je natjecanje u dizajnu u industriji pametnih terminala koje predstavlja AIGC umjetnička djela. Ovo je još jedan primjer kako HONOR potiče mlade na unaprjeđenje svoje izvrsnosti u tehnologiji, umjetnosti i humanosti.

AIGC umjetnička djela možete pogledati na HONOR službenim kanalima. Više informacija bit će objavljeno u sklopu nadolazećeg događaja na kojem će biti predstavljen HONOR 90, koji će se održati 6. srpnja u Parizu.

19.06.2023. 15:34:19
Novi komentar
nužno
nužno