« Nogomet SP 2010.
objavljeno prije 14 godina
ATRAKCIJA

Hobotnica predviđa da će Njemačka pobijediti Argentinu

VIDEO - Hobotnica Paul dosad je bila uspješna u prognozama utakmica njemačke reprezentacije, a sada predviđa i prolazak u polufinale

hobotnica Paul Njemačka
hobotnica Paul Njemačka (YouTube)
Više o

zona dijeta

,

oblikovanje obrva

,

čupanje obrva

,

dobra probava

Hobotnica Paul iz vodenog parka Sea Life u njemačkom Oberhausenu velika je atrakcija otkad je sa stopostotnim uspjehom predvidjela ishode sve četiri utakmice koje je Njemačka igrala na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Nijemci se nadaju da će se i Paulova sljedeća prognoza ostvariti, jer je predvidio pobjedu Njemačke i protiv Argentine u četvrtfinalu SP-a.

Način na koji Paul bira pobjednika je orginalan. U akvarij se postave dvije posudice s hranom koje se razlikuju po tome što jedna ima naljepnicu s njemačkom zastavom, a na drugoj je zastava suparničkog sastava. Koju posudicu Paul izabere, ta reprezentacija pobjeđuje.

Koliko su Nijemci poludjeli za hobotnicom svjedoči i podatak da se danas ispred njezina akvarija okupilo više od 100 snimatelja i fotoreportera. Hobotnica je gotovo 45 minuta obilazila oko hrane, a na koncu je izabrala posudu na kojoj je bila njemačka zastava.

"Po prvi put se dogodilo da Paul tako dugo bira hranu. Do sada je vrlo brzo birao stranu," kazala je predstavnica vodenog parka Tanja Munzig. (hina/metro-portal)

29.06.2010. 20:32:01
Novi komentar
nužno
nužno