« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
PESIMIZAM

HNS: Proračun tjera ljude iz Hrvatske

VIDEO - Ivan Vrdoljak i Dragan Kovačević kažu da proračun više nije u rukama ministra Šukera, nego 77 žigosanih koji će reći 'da' za propast hrvatskog gospodarstva

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix/Infopunkt)
Više o

HNS

,

Dragan Kovačević

,

Hrvatska narodna stranka

,

Ivan Vrdoljak

Proračun prvenstveno šalje političku poruku, a ona šalje pesimizam i tjera ljude preko granice, te pokazuje da je moguće kupiti sve što vam treba, rekao je predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i zamjenik gradonačelnika Osijeka Ivan Vrdoljak na današnjoj konferenciji za novinare.

Vrdoljak je izdvojio primjer neovisne zastupnice Đurđe Adlešić i Hrvatsku seljačku stranku (HSS) kao primjere proračunske kupovine glasova.

''Proračun više nije u rukama ministra Ivana Šukera, nego u rukama 77 žigosanih, koji će reći 'da' za propast hrvatskog gospodarstva", rekao je gospodarski strateg HNS-a Dragan Kovačević. Dodao je da u 2011. godini ne očekuje rast BDP od 1,5 posto, kao što predviđa vlada, nego čak negativan trend.

Kovačević kaže i da je nerealno očekivati 108 milijardi prihoda, nego znantno manje, te da je potreban potpuno novi koncept proračuna.(Infopunkt/metro-portal)

19.11.2010. 14:17:32
Novi komentar
nužno
nužno