« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
MOMAČKA VEČER

Hloverka Novak Srzić se ograđuje od ustaške zastave na kući

U žaru slavlja 'nepoznati netko' je tijekom momačke večeri Ante Srzića s prozora izvjesio ustaški barjak

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix)
Više o

Hloverka Novak Srzić

,

momačka večer

,

Ante Srzić

,

ustaška zastava

Glavna urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić danas se ogradila i osudila postavljanje zastave s ustaškim znakovljem na zgradi u kojoj živi s obitelji, ističući da ni ona niti nitko od njezinih ukućana s tim neprimjerenim činom nemaju nikakve veze.

"Ističem kako niti ja niti bilo tko od mojih ukućana nemamo nikakve veze s tim suludim činom, za čije sam pojedinosti doznala tek nakon što su me kolege novinari počeli nazivati", priopćila je Novak Srzić.

HTV-ova urednica reagirala je na informacije da je 8. listopada, kada joj je sin u stanu slavio momačku večer, s prozora bila izviješena hrvatska zastava s natpisom 'Torcida' na kojoj je hrvatski grb bio uokviren velikim slovom 'U'.

Navela je da je zastavu izvjesio netko od 30-tak momaka koji su bili na zabavi, da je zastavu primijetila njezina kći idućeg jutra i odmah ju skinula i uništila, te da njoj ništa nije rekla kako joj ne bi pokvarila radost zbog sinovog vjenčanja.

"Bez obzira što nemamo nikakve veze s tim događajem, u ime svoje obitelji, i u svoje ime, ispričavam se svima koje je taj događaj povrijedio ili mogao povrijediti", kaže u priopćenju. (hina/metro-portal)

19.10.2009. 18:04:24
Novi komentar
nužno
nužno