« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ODGOVOR NA BLAĆENJE

HDZ: SDP paničari zbog afera, a to dokazuju i Mrsićeve izjave

Mrsić je na današnjoj izbornoj konvenciji SDP-a Sisačko-moslavačke županije među ostalim rekao da "HDZ zna kako ukrasti i ne zna voditi državu"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bruno Konjević/CROPIX)
Više o

HDZ

,

SDP

,

Sisak

,

Mirando Mrsić

,

afere

Glavno tajništvo HDZ-a ocijenilo je da današnja izjava SDP-ovog saborskog zastupnika Miranda Mrsića da HDZ "krade" i "ne zna voditi državu" govori o panici i nervozi u SDP-u zbog otkrivanja afera vezanih za tu stranku i poručilo je da HDZ nastavlja beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost.

"Blaćenjem HDZ-a, SDP pokazuje veliku nerzvozu od trenutka kada su afere vezane uz SDP i njihove članove počele izlaziti u javnost. Ova je predstava s lošim glumcima pokušaj skretanja pozornosti s brojnih SDP-ovih afera i kao i dosad bez ikakvih konstruktivnih prijedloga", kaže se u priopćenju kojim je Glavno tajništvo Hrvatske demokratske zajednice reagiralo na izjavu člana Glavnog odbora SDP-a Miranda Mrsića u Sisku.

Mrsić je na današnjoj izbornoj konvenciji SDP-a Sisačko-moslavačke županije među ostalim rekao da "HDZ zna kako ukrasti, kako nekome uzeti, HDZ ne zna voditi državu".

Ta optužba "očito je izraz panike koja je zavladala u redovima Socijaldemokratske partije. Mrsić tako zaboravlja na SDP-ove trošionice novca: Tržnice Rijeka, na Zagrebački holding, slučaj Koprivnica i njihova gradonačelnika, na Mljet, bivše dužnosnike MUP-a iz redova SDP-a i tolike druge, pa i golem savjetnički tim županice Lovrić i upravo u Sisku poziva na pravednost", kaže se u priopćenju.

"Unatoč svim pokušajima SDP-a, HDZ će nastaviti beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost", zaključuje se u priopćenju HDZ. (hina/metro-portal)

28.03.2010. 21:00:00
Novi komentar
nužno
nužno