« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SERIJA

Hatfields & McCoys na AXN-u

Istinita američka priča o legendarnom obiteljskom sukobu koji je trajao desetljećima i zamalo izazvao rat između Kentuckyja i Zapadne Virginie

Hatfields & McCoys
Hatfields & McCoys (AXN)
Više o

Hatfields & McCoys

,

AXN

Trodjelna, epska mini serija sa Kevinom Costnerom i Billom Paxtonom u glavnim ulogama premijerno će biti prikazana na AXN-u u srijedu, 26. prosinca u 21 sat.

U pitanju je istinita američka priča o legendarnom obiteljskom sukobu koji je trajao desetljećima i zamalo izazvao rat između Kentuckyja i Zapadne Virginie. Hatfields & McCoys, nova trodjelna, šestosatna miniserija donosi zvjezdanu glumačku postavu predvođenu Kevinom Costnerom, dobitnikom Oscara i Billom Paxtonom, nominiranim za Zlatni Globus, u rolama Devil Anse Hatfielda i Randalla McCoya. Mini serija premijerno će biti emitirana od 26. do 28. prosinca u 21 sat na AXN-u, a distribuirana od Sony Pictures Televisiona.

U nedavnim najavama Hatfields & McCoys imaju dvije nominacije za Zlatni Globus - Najbolja mini-serija ili film napravljeni za televiziju i Najbolji glumac u mini-seriji ili filmu napravljenim za televiziju, što je nominacija koju je dobio Kevin Costner za ulogu Devilea Ansea Hatfielda.

Hatfields & McCoys je priča o sukobu klanova koji je potakao veliku strast, osvetu, hrabrost, žrtvovanje, zločine i optužbe I uključio brojne likove koji su zauvijek promjenili obitelji i povijest regije. Hatfiled-McCoy saga počinje s Devilom Anseom Hatfieldom I Randallom McCoyem. Bliski prijatelji i suborci gotovo do kraja Građanskog rata, vraćaju se u rodni kraj - Hatfield u Zapadnu Virginiju, a McCoy samo preko rijeke Tug u Kentucky - usred podignutih tenzija, nerazumjevanja i raspoloženja koja su uskoro eksplodirala u rat između dvije obitelji. Kakos u neprijateljstva rasla prijatelji, susjedi i vanjske snage uključile su se u borbu dovodeći dvije države na rub novog Građanskog rata.

Costneru i Paxtonu se pridružuju dobitnik Zlatnog Globusa Tom Berenger kao Jim Vance, Devilov "Ujak Jim", ratni vođa obitelji Hatfiled; dobitnik Emmyja Powers Boothe kao Wall Hatfield, Devilov pravedni brat koji je bio lokalni sudac i dobitnica Emmyja i nominirana za Oscara Mare Winningham kao Sally McCoy, žena Randalla McCoya, majka obitelji koja u sukobu izgubi četiri sina i kćer I vlastiti razum.

 

Kada Devil Anse Hatfiled dobije pravnu bitku oko prava na iskorištavanje drveća protiv Randallovog rođaka Perryja Clinea tenzije brzo eksplodiraju. Randallov brat Harmon, koji je služio kao vojnik Unije, je prva žrtva sukoba, a Devilov ujak Jim Vance je proglašen ubojicom. Ipak, kap koja je prelila čašu je kad Randall optuži Devilovog rođaka Floyda da mu je ukrao svinju. Usprkos lošim odnosima Randallova prekrasna kćer Roseanna ludo se zaljubi u Johnsea Hatfileda, Devilovog najstarijeg sina, a posljedice ispadnu katastrofalne.

 

Kako se osvete gomilaju sve više i više članova obitelji je strašno masakrirano. Sukob dospjeva u međunarodne vijesti. Guverneri Zapadne Virginije i Kentuckyja se sukobljavaju, a na kraju intervenira Američki Vrhovni sud.

 

Zvjezdanu postavu zaokružuju: Matt Barr kao Devilov najstariji sin Johnse Hatfield, koji ima nezasitan apetit za romantične nevolje; Noel Fisher kao Cotton Top Mounts, kao nelegitimni sin Hatfielda; Boyd Holbrook kao Devilov sin Cap sa problemima s vidom, ali kao najbolji strijelac u obitelji; Andrew Howard kao Bad Frank Phillips, privatni detktvi i ubojica; Jena Malone kao nemilosrdna Nancy McCoy; Sarah Parish kao Levicy Hatfiled, nepopustljiva žena Devila Ansea; Lindsay Pulsipher kao Roseanna McCoy, kćer Randalla I Sally McCoy; I Ronan Vibert kao Perry Cline, politički mudri odvjetnik.

 

21.12.2012. 19:58:29
Novi komentar
nužno
nužno