« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
ALERNATIVA

Hardkor Metal Armagedon i Retrovizor ovog vikenda u Močvari

U petak pogledajte ultimativni radijski battle Ludwe i Mrxa uz Dead Garden Cult i Krlju, a u subotu se vratite u povijest trance glazbe uz Retrovizor - OSVOJITE ULAZNICE

Močvara
Močvara (Močvara)
Više o

Zagreb

,

močvara

,

ABA liga

,

zamišljanje hrane

,

Mrzim istinu

,

dr. Branko Gavella

Ovog vikenda Močvara se ponovno potrudila priuštiti Vam nezaboravnu zabavu uz jedinstveni program. U petak pogledajte ultimativni hardkor metal armagedon, radijski battle Ludwe i Mrxa uz Dead Garden Cult i Krlju, a u subotu se vratite u povijest trance glazbe uz Retrovizor.

Petak 01. listopada - 22h

Hardkor Metal Armagedon

Po prvi puta na prostorima Hrvacke, na močvarnom teritoriju prisustvujte ultimativnom hardkor metal armagedonu Ludwe (Radio 101 DJ/ High Voltage) i Mrxa (Radio Student DJ/Komodore 64).

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Domaće, strano, poznato i nepoznato. Metal, punk, HC i sve što ima veze sa žestokom glazbenom alternativom koju inače nemate prilike čuti.

Nije vam dovoljno? Ako vas sreća posluži, u nagradnim igrama moći ćete osvojiti CD izdanja najvećeg lokalnog metal/hardkor labela Geenger Recordsa i strane 90's hardkor-metal-pank CD-e kojima Vas časti Moonlee Records distribution.

movara_petak.jpg
Hardkor Metal Armagedon

Još? Powered by Komodore 64 (za neznalice: hardkorpank emisija na Radio Student) hard crew, te su stoga posjetioci ovog eventa pozvani na battle na najboljoj konzoli svih vremena Commodore 64 koji će se prikazivati na projektoru dok DJ-i trešte svojom bukom. Hell yeah!

Za uvod u borbu zapržit će metalci Dead Garden Cult i grajndkoraši Krlja. Večer nikako neće proći prazno, neispunjeno i dosadno, jer ovi će momci iz svakog ljubitelja žestokog zvuka izvući maximalni brutalitet.

Dosta rime, jer tu smo da bruji i brenči.

p.s. - prvih 20 posjetioca kluba osvajaju CD na kojima se nalaze radio emisije u kojima sudjeluju DJ-i ove prekrasne večeri.

upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon ponoći

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, tko dođe s joystickom od commodorea 64 ili kosom do dupeta opet džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", vikend karte, tko prvi kupi 2 Močvarna koktela odjednom dobija kartu za Killing Joke (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

Hardkor Metal Armagedon
www.facebook.com/hcmetalarmagedon

Krlja (Bregana/Samobor)
www.myspace.com/krljaa

Dead Garden Cult (Zagreb)
www.myspace.com/deadgardencult

DJ Ludwa (Zagreb/Radio 101 - High Voltage)
DJ MRX (Zagreb/Radio Student - Komodore 64)

retrovizor.jpg
Retrovizor

Subota 02. listopada 22h

Ministarstvo Psihodelije - Retrovizor

Stare navike umiru teško, tako i ona ekipe Močvare da vam jednom godišnje priušte party iz serijala "Retrovizor". Još će jednom pogled vratiti unazad i sa sjetom se prisjetiti kako je to zvučalo kad je trens bio mlad.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

A tko će bolje ispričati priču o povijesti trensa, pogotovo onog goaškog, nego močvarni guru Stevo. Njemu uz bok zabavljati će vas rezidenti Ministarstva Psihodelije i specijalni gosti iznenađenja. Sve to uz nezaobilazni chai i kolačiće.

DJ's:
Stevo (Oddvod)
Rezidenti Ministarstva Psihodelije i gosti iznenaĐenja
Extra:
Deco
PsyCirkus
Chai & Cookies

upad: 30 kn
akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka", vikend karte, tko prvi kupi 2 Močvarna koktela odjednom dobija kartu za Cluster (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

29.09.2010. 12:50:46
Novi komentar
nužno
nužno