« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
IZ SVIJETA POZNATIH

Halle Berry se priprema za bitku za skrbništvo nad kćeri, Christina Applegate rodila curicu

Nakon raskida veze u travnju prošle godine, Berry (44) i Aubry (35) zajednički su brinuli o kćeri; sada ih čeka pravna bitka

Halle Berry
Halle Berry (Getty Images)
Više o

Halle Berry

,

Christina Applegate

Američka glumica Christina Applegate (na fotografiji ispod), zvijezda humoristične televizijske serije "Bračne vode", rodila je kćer, objavio je u utorak na svojoj stranici na Facebooku njezin zaručnik, rocker Martyn LeNoble, prenosi Hina. Djevojčica se zove Sadie Grace i porođaj je protekao u redu. Christini Applegate (39) to je prvo dijete, a rodila ga je dvije godine nakon životne drame - raka dojke i radikalne mastektomije. Martyn LeNoble osnivač je alternativne rock grupe "Porno for Pyros", s Christinom je u vezi nekoliko godina, a zaručeni su od Valentinova prošle godine.

Glumica Halle Berry napustila je snimanje filma "New Year's Eve" kako bi se što bolje pripremila za sudsku bitku sa svojim bivšim partnerom Gabrielom Aubryjem za skrbništvo nad zajedničkom dvogodišnjom kćeri Nahlom.

"Halle Berry bila je prisiljena napustiti produkciju toga filma zbog nadolazeće parnice za skrbništvo. Ona je pokušala izravno riješiti to pitanje sporazumom s ocem djevojčice, ali zbog njegove nesuradnje nije imala izbora nego obratiti se sudu", rekao je glumičin glasnogovornik za portal UsMagazine.com.

Nakon raskida veze u travnju prošle godine, Berry (44) i Aubry (35) zajednički su brinuli o kćeri. Oscarom nagrađena glumica sada kaže da ima "razloga za zabrinutost kada je u pitanju dobrobit njezine kćeri u vrijeme kada se nalazi pod očevom skrbi". Umjesto Berry, glavnu žensku ulogu u filmu "New Year's Eve" preuzet će Katherine Heigl.

01.02.2011. 17:18:13
Novi komentar
nužno
nužno