« Nogomet
objavljeno prije 13 godina
PRVA HNL

Hajduk i Šibenik igraju prvu utakmicu nove sezone HNL-a

Ždrijeb je odredio novo prvenstvo otvaraju na Poljudu 19. srpnja Hajduk i Šibenik

Fotografija vijesti
Više o

Hajduk

,

Šibenik

,

prva HNL

Danas je na sjednici Udruge klubova Prve HNL odžan ždrijeb klubova za sljedeću prvenstvenu sezonu temeljem kojega se određuje raspored odigravanja utakmica, javlja Hina.

Ždrijeb je odredio da će novo prvenstvo 19. srpnja na Poljudu otvoriti Hajduk i Šibenik, dok će se ostale utakmice 1. kola odigrati četiri dana kasnije, a igrat će Dinamo - Inter, Cibalia - Split, Slaven Belupo - Zagreb, Karlovac - Istra 1961, Osijek - Rijeka, Lučko - Zadar i Varaždin - Lokomotiva.

Utakmica Hajduk - Šibenik igrat će se ranije, kako bi Splićani mogli 23. srpnja na svom stadionu ugostiti aktualnog europskog prvaka Barcelonu povodom obilježavanja 100 godina svog postojanja.

Također, na sjednici je biran i novi predsjednik Udruge. Na to je mjesto jednoglasno izabran direktor Intera iz Zaprešića Branko Laljak koji će zamijeniti Roberta Markulina iz Slavena Belupa kojemu je istekao dvogodišnji mandat. Branko Laljak do sada je uz Roberta Špehara obnašao dužnost dopredsjednika Udruge. Na mjesta dopredsjednika, koji su ujedno i zastupnici u Skupštini HNS-a, izabrani su Robert Špehar i Robert Markulin.

21.06.2011. 18:04:00
Novi komentar
nužno
nužno