« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina
TEORIJE ZAVJERA

HAARP se gasi, što ostaje iza njega

HAARP, zloglasno postrojenje za "proučavanje atmosfere" se gasi, a postupak gašenja provodi još zloglasnija DARPA

I za ovo se pretpostavlja da je djelo HAARP-a
I za ovo se pretpostavlja da je djelo HAARP-a (Arhiva)
Više o

teorije zavjere

,

DARPA

,

HAARP

,

poplave u Srbiji

,

gašenje HAARP-a

HAARP, zloglasno postrojenje koje je u najkraćem mogućem roku bilo inspiracija više teorija zavjera nego bilo koje drugo gasi se odlukom Vlade SAD jer, kako kažu, više nije potrebno njihovoj zemlji.

Teorije zavjere krenule su od patenta koji je jedan od ključnih znanstvenika na projektu prijavio patentnom zavodu, a u njemu piše da se HAARP-om može kontrolirati i mijenjati vrijeme, putem snažnih izboja energije u atmosferu.

Stoga je HAARP došao na loš glas i optužen je za sve prirodne katastrofe koje su se zadnjih godina dogodile u svijetu, od superoluje Sandy preko napada na Iran do potresa i tsunamija u Japanu, a nije izostala ni teorija o umiješanosti HAARP-a u recentne poplave u Srbiji i Bosni, jer nadomak Beograda već godinama stoji postrojenje koje je povezano sa svjetskom HAARP mrežom.

No, iako Vlada SAD cijelo vrijeme tvrdi da se radi o nevinom postrojenju za proučavanje atmosfere, nebrojena mjerenja aktivnosti HAARP-a prije velikih katastrofa pokazala su izuzetno snažne izboje baš u to vrijeme, što je samo potpalilo vatru u alternativnim medijima.

Zadnji dokaz za korištenje HAARP-a u vojne i ine loše svrhe predočen je javnosti na snimci s kongresnog saslušanja u kojem je dr. David Walker, zamjenik zapovjednika Zračnih snaga za znanost, tehnologiju i inženjerstvo rekao da se HAARP zatvara jer Zračne snage imaju novi način vladanja ionosferom, te da je upravo to bio cilj pokretanja HAARP-a koji je postignut.

>> HAARP služi za kontrolu vremena, priznalo zrakoplovstvo >>

Da bi stvar bila do kraja sumnjiva, proces zatvaranja HAARP-a provodi Agencija za napredne obrambene projekte - još zloglasnija DARPA. Sve bi trebalo biti gotovo sredinom lipnja kad završava posljednji projekt.

Sigurni smo da gašenjem HAARP-a neće prestati dotok informacija o manipuliranju atmosferom ...

27.05.2014. 11:23:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Beogradjanin
    28.05.2014. 10:13
    Ne sumnjivo je da HAARP koriste za razne manipulacije ali jos niko nije uspeo da locira ili barem slika to postrojenje u okolini Beograda(Barajevo).Moramo se sloziti da to nije obicna mala antenica vec objekat koji se i tekako moze slikati.Tako da ne verujem da ga ima u mojoj okolini.
Novi komentar
nužno
nužno