« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
zločin iz pohlepe

H1N1 je provokacija farmaceutskih tvrtki

U Ukrajini su epidemija gripe i akutne dišne tegobe zahvatile gotovo milijun i pol ljudi

Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko
Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko (Getty Images)
Više o

H1N1

,

aleksandar lukašenko

,

ukrajina svinjska gripa

Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko rekao je u srijedu da je pandemija gripe H1N1 "provokacija farmaceutskih tvrtka", nedugo pošto je objavljeno da je u njegovoj zemlji od te bolesti umrlo sedam osoba.

"To je obična provokacija farmaceutskih tvrtka koje žele zaraditi novac na ljudskoj nesreći", rekao je u zračnoj luci u Kijevu, kamo je doputovao u posjet, izvijestio je Interfax.

Odgovarajući na pitanje boji li se putovanja u Ukrajinu, gdje je zbog epidemije gripe i dišnih infekcija zadnjih tjedana umrlo 86 osoba, među kojima najmanje pet zbog virusa H1N1, rekao je: "Čega bih se bojao? Moramo se smiriti i živjeti".

"Po mojemu saznanju, ove godine imamo puno manje oboljelih od upale pluća. Koliko znam, u Ukrajini je stanje slično", dodao je bjeloruski predsjednik koji će u Kijevu ostati do petka.

Bjelorusko ministarstvo zdravstva izvijestilo je u srijedu navečer o prvih sedam žrtava gripe H1N1 od 19 smrtnih slučajeva zbog upale pluća, zabilježenih u zadnja dva tjedna.

U Ukrajini su epidemija gripe i akutne dišne tegobe zahvatile gotovo milijun i pol ljudi, što Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), prisutna na terenu, dijelom pripisuje virusu H1N1. (hina/metro-portal)

Iznesite svoju teoriju o svinjskoj gripi ostalim čitateljima na Forumu.

04.11.2009. 23:10:31
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Rada
    05.11.2009. 02:32
    KOnacno istina.
  2. avatar
    donhuangenaro
    05.11.2009. 08:01
    točnije jedne tvrtke koja se zove Baxter... a ako želite čuti što farmaceuti zapravo misle o vama onda poslušajte ovu snimku, googlaj: cfr leaked how to
  3. avatar
    emin
    05.11.2009. 10:45
    Sve vece uvjerenje imam da je taj plan dosao iz USA i to od Busha da bi skrenuo paznju na nove probleme..
  4. avatar
    05.11.2009. 14:58
    E sad vidite do čega je došlo - mase se šopaju neistinama od strane 'zapadnih demokratskih vođa', a istinu govori 'posljednji europski diktator'. Kome li će veliko uspaničeno stado priljepljeno uz ekrane vjerovati, hmm, hmm?
    Pa nek netko kaže da ne postoji dobro razrađena i promišljena agenda koja se provodi u djelo 'as we speak'...
  5. avatar
    Filip
    09.11.2009. 19:41
    Danas se nacisti uljuđeno zovu farmaceuti i u njihovom sotonskom poretku kojeg obilato zazivaju na sav glas,neće biti za sve nas mjesta radi njihove globalne kontrole.pitam sam sebe koliko bi bilo još ubijenih od cjepiva da Icke nije progovorio o pravoj svrsi "cjepiva" za sve sotonske neistomišljenike novog poretka.
  6. avatar
    Ljetovanje u Hrvatskoj
    05.01.2010. 20:27
    da su to prenapuhali, jesu!
Novi komentar
nužno
nužno