« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Gužve na granici, bura na uobičajenim mjestima

Granični prijelazi pune se turistima koji ulaze u zemlju, dok snažan vjetar ometa promet prema moru

Gužve na granici
Gužve na granici (HAK)
Više o

bura

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

ograničenja

Promet je pojačan na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, ali i na autocestama A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

Zbog bure na Jadranskoj magistrali D8 između Senja i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Jak vjetar otežava promet na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok gdje se vozi uz ograničenje od 40 km/h i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb izmežu Kikovice i tunela Tuhobića.

Treba voziti opreznije po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, u Lici i Slavoniji.

Dionica državne ceste D1, Knin -Gračac, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1 (do 15. srpnja).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

02.07.2011. 08:13:23
Novi komentar
nužno
nužno