« Zagreb
objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana
SAJMOVI

GROWING UP – sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

Svojom bogatom i raznolikom ponudom sa preko sedamdeset sati programa idealno je mjesto za druženje obitelji posljednji vikend prije nego krene nova školska godina

Preko 70 sati programa...
Preko 70 sati programa... (Zagrebački velesajam)

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna, na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje GROWING UP.

Svojom bogatom i raznolikom ponudom sa preko sedamdeset sati programa idealno je mjesto za druženje obitelji posljednji vikend prije nego krene nova školska godina.

Tijekom tri dana klince i klinceze očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, krav maga, bowling za djecu.

Dovedite vaše mališane na detektivsku akademiju, radionicu krasopisa, ogledne satove stranih jezika, predstavu, turnir vježbanja tablice množenja. A ako mislite da ih treba malo potaknuti prije početka škole tu je poučna radionica full cool učenje na kojoj će poticati motivaciju i vježbati koncentraciju.

Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima koje smo pripremili za njih, roditelji se mogu informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice pripremamo poseban program pod nazivom Čarolija trudnoće by Vježbaonica gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti i svoja znanja i iskustva podijeliti primalje, doule, nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

Posebnu pažnju posvetili smo stručnom djelu pa će se tako u sklopu Growing Up-a održati stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima - uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s neurorazlikama.

Ulaz na Growing Up, sudjelovanje u programu i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni. Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati.

Više o sajmu možete doznati na našoj web i Facebook stranici. 

28.08.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno