« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
LOOL

Građanska akcija podigla spomenik Milanu Bandiću na Trgu bana Jelačića

Veseli aktivisti Građanske akcije podigli su na Trgu spomenik Milanu Bandiću koji je, nažalost, kratko trajao

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Građanska akcija)
Više o

Milan Bandić

,

Trg bana Jelačića

,

spomenik

,

javni wc

,

Građanska akcija

Ponukani međunarodno uglednom nagradom Grada Prnjavora našem budućem bivšem gradonačelniku Milanu Bandiću, razmišljali smo kako nadmašiti istu. I sjetili smo se priče kako je mali Mile dok je gazio 3-4 metra dubok snijeg u Poganoj Vlaki idući u školu sanjao da će jednog dana imati spomenik na glavnom zagrebačkom trgu. Ne budi lijeni - mi ga eto i podigli.

Dakle, danas je veliki Milan Bandić dobio monumentalni spomenik odmah kraj konja na Trgu bana Josipa Jelačića. Dva velikana jedan kraj drugoga. Da ne bude zabune, lijevo je spomenik Milanu Bandiću a desno je konj.

Spomenik dižu zahvalni građani Grada Zagreba jer samo Milan  Bandić gradi javne WC-e po 11.000 eura po kvadratu, a oni ne rade.

Na žalost, spomenik je stajao svega dva sata jer se u cijelu priču upleo CSI Grude na čelu s inspektorom Božom Konjinom a.k.a Horaciom te pozvao forenzičku ekipu iz ''Zrinjevca'' da ga uklone.

Navodno, Milan Bandić osupnut je činjenicom da ga vlastiti rodijaci uklanjaju s glavnog zagrebačkog trga, a sve ih je uhljebio u gradskom Poglavarstvu.

Dragi Milane, pozdravljaja te tvoja Građanska Akcija tvojim predizbarnim sloganom ''365 dana tvoja ruka u nasem dzepu!''

Živio nam još 500 godina i izgradio nam još stotine WC-a po barem 11.000 eura kvadrat.

13.05.2013. 11:50:00
Novi komentar
nužno
nužno