« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Građani u redovima zbog iPhonea

Prodaja iPhonea 3G počela s redovima kupac

Dobar marketing čini čuda.
Dobar marketing čini čuda. (Šime Šokota, CROPIX)
Više o

T-Mobile

,

3G iPhone

,

prodaja iPhonea

U Hrvatskoj je od danas u distribuciji T-Mobilea Hrvatska počela prodaja jednog od trenutno najnaprednijih mobilnih uređaja u svijetu Aplleovog iPhone 3G, a 300-ak zainteresiranih od ranih su jutarnjih sati čekali otvorenje T-centra na zagrebačkom Cvjetnom trgu kako bi među prvima kupili taj uređaj.

Osim u Zagrebu iPhone se od danas prodaje i u T-centrima u Rijeci i Splitu, gdje su, kako se doznaje iz T-Mobilea, kupci također čekali u redovima.

Po onome što su prilikom jutrošnjeg čekanja kazali neki od kupaca cijena uređaja nije im previsoka (kreće se od oko 2.100 do oko 2.700 kuna, ovisno o tarfinom paketu za koji se odluče) i jednostavno ga žele imati i isprobati.

Od najave prodaje iPhone-a u Hrvatskoj u zadnjih 10-ak dana na web stranice T-Mobilea prijavilo se više od 7.500 potencijalnih kupaca tog multimedijalnog uređaja koji objedinjuje najmodernija tehnološka rješenja za mobilno komuniciranje od telefona, pristupa Internetu do prijenosa podataka, fotoaparata i niza drugih.

Od početka njegove prodaje u svijetu od ljeta ove godine do danas je prodano više od 7 milijuna komada, što ga čini i jednim od najpopularnijih mobilnih uređaj u svijetu.

Prve primjerke iPhonea u zagrebačkom T-centru prodao je predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor T-HT-a Ivica Mudrinić, kazavši pritom da je ponosan što je taj uređaj sada dostupan i u Hrvatskoj jer kako kaže iPhone redefinira korištenje mobilnog komuniciranja. Za redove je kazao da ga ne iznenađuju i vjeruje da će odaziv na tu kupnju biti odličan.

Komentirajući jučer objavljene poslovne rezultate T-HT Grupe za devet mjeseci ove godine istaknuo je da su dobri te u skladu s planom, kao i da su ove godine u razvoj pokretne i nepokretne telefonije ulagali znatno više nego lani. Na iduću godinu unatoč krizi gleda s optimizmom te najavljuje još veća ulaganja. (hina/metro-portal)

07.11.2008. 11:09:38
Novi komentar
nužno
nužno