« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
ŠUŠKANJA

Google testira potpuno novo sučelje za Gmail

Prema informacijama prvih testera, sidebar je uklonjen i sučelje je usmjereno prema sadržaju, boljem korištenju informacija, a ne samo prema e-pošti

Novi izgled Gmaila?
Novi izgled Gmaila? (Screenshot Google)
Više o

Google

,

gmail

,

sučelje

,

Android

,

projekt Hera

Google želi obnoviti cijeli Android ekosustav Hera projektom, a ne samo se ograničiti na naše pametne telefone, bruje tehnološki blogovi i stranice.

Ako smo nedavno mogli vidjeti novi izgled mobilne verzije Gmaila kako kaže Geek, Projekt Hera Google radi i za web i za smartphone. Gmail web sučelje će se u potpunosti promijeniti i neće izgledati kao ovo koje smo navikli.

Prema informacijama prvih testera, sidebar je uklonjen i sučelje je usmjereno prema sadržaju, boljem korištenju informacija, a ne samo prema e-pošti.

Mail mape će biti lijevo u izborniku a desna strana ostaje rezervirana za Hangouts. Označavanje zvjezdicom za e-poštu dobiva pinove. Tagovi Putovanja, Kupnja i Financije su također dodani, osim već postojećih za društvene mreže, promocije, ažuriranja i forume.

Osim toga, zahvaljujući crvenoj ikoni uz znak +, otvara se padajući izbornik za brzi pristup sadržajima kao pisanje e-pošte, otvaranje novih tema ili dodavanje zadatka. Izgleda zanimljivo a koliko će biti funkcionalno uvjerit ćemo se kada promijene budu dostupne i isprobamo ih.

Piše: Sanja Ledinek
14.05.2014. 08:36:38
Novi komentar
nužno
nužno