« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

GONET.TV nova je platforma za gledanje TV programa u Hrvatskoj

Korisnici uvijek mogu vraćati TV program unatrag te neograničeno snimati i gledati sadržaje iz proteklih 30 dana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

nova usluga

,

GONET.tv

U Hrvatskoj je dostupan GONET.TV, nova platforma za online gledanje TV programa. Na GONET.TV može se gledati 93 TV programa, uključujući sve hrvatske programe, slušati 20.000 radio stanica iz cijelog svijeta, a u videoteci je dostupno više od 1.000 filmova. Korisnici uvijek mogu vraćati TV program unatrag te neograničeno snimati i gledati sadržaje iz proteklih 30 dana.

Svoje omiljene sadržaje korisnik GONET.TV-a može gledati bilo gdje u pokretu, kod kuće, u vikendici ili na plaži. Internetska veza od 3 Mb/s je dovoljna za gledanje sadržaja u HD kvaliteti, a program se može pratiti na bilo kojoj internetskoj vezi.

„GONET.TV nudi više pogodnosti od konkurentskih TV platformi - nema ugovorne obveze, sadržaji se mogu neograničeno snimati i gledati unatrag 30 dana, dovoljna je i slabija internetska veza za gledanje sadržaja u HD kvaliteti i naravno cijene nisu samo konkurentne, već nenadmašne u usporedbi s ostalim TV platformama. Stoga nam je drago što našu platformu za gledanje TV programa online sada mogu koristiti i hrvatski građani" rekao je Pavel Gorecki, direktor GONET.TV te dodao: „Našu platformu kontinuirano razvijamo, povećavamo broj dostupnih programa i usluga te našim korisnicima osiguravamo mogućnost praćenja svugdje gdje postoji internetska veza."

Usluga je pokrenuta u Češkoj 2017. godine, a nakon Slovačke i Poljske, sada je dostupna i u Hrvatskoj. GONET.TV nudi probnih 20 dana usluge za samo 1 kunu, a uz to i dodatni HBO paket za 45 kuna, bez obveze. Mjesečna cijena usluge je 39 kuna, dok HBO paket usluge iznosi 69 kuna mjesečno.

Gledati TV programe i koristiti druge usluga GONET.TV-a moguće je preko web preglednika, na podržanim Smart TV uređajima ili putem mobilne aplikacije za pametne telefone i tablete (Android ili iOS). Radi na svakoj internetskoj vezi pa se program može gledati bilo gdje u pokretu - na odmoru ili u inozemstvu. Aplikacija je prilagođena korisnicima i uključuje mogućnost otvaranja zasebnog profila za djecu u kojem se mogu zaključati određeni programi i odabrati kategorije sadržaja da se na prvom mjestu pojavljuju, primjerice, američke komedije ili dokumentarne serije. Za korištenje usluge na starijim televizorima, dostupan je GONET.TV Box koji radi na Androidu, ima daljinski upravljač i korisničko sučelje prilagođeno upravljanju svim TV funkcijama

Više informacija dostupno je na web stranici: https://www.gonet.tv/hr/

14.06.2021. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno