« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
DISCOVERY

Golo preživljavanje u Hrvatskoj - premijera na Discovery Channelu

Golo preživljavanje u Hrvatskoj: premijera epizode Goli i prestrašeni snimane u Kopačkom Ritu premijerno na Discovery Channelu

Golo preživljavanje u Kopačkom ritu
Golo preživljavanje u Kopačkom ritu (Discovery Channel)
Više o

Hrvatska

,

Kopački rit

,

Discovery Channel

,

Golo preživljavanje

U Kopačkom Ritu snimana je epizoda za novu sezonu serije Goli i prestrašeni Discovery Channela. Premijerno prikazivanje hrvatske epizode je u nedjelju 2. listopada točno u ponoć (repriza je 9. listopada u 23:00).

Koncept serije je naizgled jednostavan - par potpunih stranaca, jedna žena i jedan muškarac, ostavljeni su na odabranoj lokaciji bez hrane, vode i odjeće. Moraju preživjeti 21 dan oslanjajući se samo na vlastite snage, a sa sobom ne mogu ponijeti ništa osim jednog osobnog predmeta.

U Kopačkom Ritu ekipa Discovery Channela ostavila je Stacey Osorio i Leeja Trewa, s naputkom da za preživljavanje ne mogu loviti ptice i divljač iz parka prirode. Stacey će iskustvo snimanja u Hrvatskoj pamtiti cijeli život - zbog nesreće koja je mogla završiti kobno. Sretan završetak priče koji duguje dobrim ljudima iz naše zemlje obilježila je tetovažom karte Republike Hrvatske.

Prirodna ljepote Hrvatske pokazale su se kao idealna lokacija za snimanje popularnih serijala o preživljavanju. Discovery Channel je parkove prirode Kopački Rit i Velebit ove godine koristio kao lokacije za dvije serije o preživljavanju: Goli i prestrašeni te Preživljavanje udvoje, čiju premijeru očekujemo u studenom.

27.09.2016. 16:06:00
Novi komentar
nužno
nužno