« Zagreb
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
KVIZOVI

Glazbeni KRiP #1: Posudite nam svoje uši

Kviz, koji će početi u 19:30, vodit će virtuoz stand-up komedije Goran Vugrinec Goc, koji je itekako povezan s glazbenim svijetom

Prvi glazbeni KRiP
Prvi glazbeni KRiP (KRiP)
Više o

kviz KRiP

,

glazbeni kviz

Svima kojima su najdraži načini opuštanja slušanje glazbe i igranje dobrih kvizova, čujte i počujte: vrijeme je za premijeru našega glazbenog kviza!

nedjelju, 16. veljače, u ionako glazbeno orijentiranom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo prvo izdanje Glazbenoga KRiP-a, uzbudljivog i bogatog kviza od stotinu pitanja i devet uhu ugodnih kategorija.

Kviz, koji će početi u 19:30, vodit će virtuoz stand-up komedije Goran Vugrinec Goc, koji je itekako povezan s glazbenim svijetom: naime, navodno je Gloria Gaynor svoj najveći hit napisala baš nakon što je na Comedy Centralu uhvatila njegov nastup iz rane faze karijere.

Svaka ekipa zagrijana za sudjelovanje smije imati maksimalno četiri članice ili člana, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a kako smo zbog komfora natjecatelja ograničili broj raspoloživih mjesta u Metropolisu, molimo vas da se prijavite što je ranije moguće putem ove prijavnice.

Uz pomoć naših partnera pripremili smo odličan nagradni fond za najbolje i najsretnije ekipe. Vidimo se!

03.02.2020. 17:15:00
Novi komentar
nužno
nužno