« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Glanc... baš za vas :)

Ovog proljeća još više megabajta, SMS-ova i minuta za sve Simpa korisnike Glanc opcija

Ubacite se u Glanc
Ubacite se u Glanc (HT)
Više o

Simpa

,

Glanc

Od 24. travnja Simpa korisnici mogu uživati u još više megabajta, minuta i SMS-ova u Glanc opcijama. Naime, Veliki Glanc od danas sadrži čak 6000 megabajta, Srednji Glanc također 1000 megabajta više no što je to bilo do sad te dodatno više minuta za razgovore, dok korisnici Malog i Najmanjeg Glanca imaju na raspolaganju čak dvostruko više internet prometa uz dodatno povećanje broja jedinica minuta i SMS-ova.  Tako će svi Simpa korisnici, ali i oni koji će to tek postati, uz minimalno povećanje mjesečne naknade za navedene opcije moći bezbrižnije komunicirati s najbližima te dijeliti, uploadati i downloadati još više sadržaja.

S obzirom na povećanje megabajta, minuta i poruka u Glanc opcijama, Simpa korisnici mogu biti još veći heroji i pomoći prijateljima u nevolji prebacujući određenu količinu bilo koje od navedenih jedinica prijateljima ili članovima obitelji kad se nađu u nestašici. Radi se o opciji Prebaci Glanc koja jedina na tržištu omogućava dijeljenje jedinica između korisnika. Dijeljenje jedinica je jednostavno - započinje slanjem SMS-a sadržaja GLANC na 13636, slijedi unos mobilnog broja Simpa korisnika kojemu su jedinice namijenjene, potom određivanje količine te odabir vrste jedinica (megabajti, minute, SMS-ovi). Ako nakon podijeljenih nepotrošenih jedinica korisniku Glanc opcije i dalje preostane megabajta, minuta ili SMS-ova, niti tad se neiskorištene jedinice ne gube u nepovrat. Iste se automatski sele u sljedeći mjesec prilikom reaktivacije bilo koje od Glanc opcija - ukoliko korisnik ima dovoljno sredstava na svom računu kako bi se opcija automatski reaktivirala.

Uz izvrsne pogodnosti koje Simpa nudi, dodatni benefit u kojem uživaju svi njeni korisnici jest i kontinuirano surfanje na najboljoj mreži Hrvatskog Telekoma - dobitnici triju certifikata P3 - Best in Test za najkvalitetniju mobilnu mrežu u Hrvatskoj i jednu od deset najboljih u čitavom svijetu. Certifikat P3 - Best in Test  i ove je godine potvrdio izvrsnost mobilne mreže HT-a u podatkovnoj usluzi te u ključnim segmentima korisničkoga iskustva - u brzini surfanja i korištenja aplikacija, kvaliteti zvuka i pokrivenosti. Još jedan benefit za Simpa korisnike kao članove HT obitelji jest i mogućnost aktivacije besplatnog gigabajta u Moj Telekom aplikaciji prilikom svake reaktivirane opcije Veliki Glanc. Tako svaki korisnik ove  aplikacije i Velikog Glanca može surfati uz čak 7000 megabajta po aktivaciji.

25.04.2019. 17:02:00
Novi komentar
nužno
nužno