« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
LOW COST

Germanwings uvodi nove linije u Hrvatskoj

VIDEO - Osim iz Zagreba i Splita, putnici će prema europskim destinacijama Germanwingsom letjeti i iz Dubrovnika, Pule i Zadra

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

turizam

,

Lufthansa

,

avioprijevoznici

,

Germanwings

,

niskotarifni prijevoznici

,

dinastija Karađorđević

Njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings najavio je kako tijekom ljeta hrvatski putnici, osim iz Zagreba i Splita, prema europskim destinacijama mogu letjeti i iz Dubrovnika, Pule i Zadra. Usluga Smart connect u 2010. godini Hrvatsku povezuje s dvadeset europskih gradova preko Kölna/Bonna i Stuttgarta, izjavio je Andreas Engel, direktor za međunarodne odnose s javnošću Germanwingsa. 

U Gremanwingsu očekuju da će u 2010. godini prevesti oko 440.000 putnika iz Hrvatske, što čini povećanje od 10 posto u odnosu na prošlu godinu, čemu će pridonijeti i ovogodišnje povećanje broja letova iz Zagreba i Splita prema Hannoveru.

U Germanwingsu također vjeruju kako će popunjenost sjedala na letovima iz Hrvatske i dalje ostati iznad visokih 80 posto. 

Ova kompanija u ponudi ima i povoljne letove prema više od 70 europskih destinacija iz šest baznih zrakoplovnih luka u Njemačkoj - Kölna/Bonna, Stuttgarta, Berlin-Schönefelda, Hamburga, Hannovera i Dortmunda, a osim turista te posjetitelja obitelji i prijatelja, glavna su ciljna skupina Germanwingsa poslovni putnici, koji trenutno čine 42 posto ukupnog broja putnika.(Infopunkt.tv)

21.07.2010. 13:25:00
Novi komentar
nužno
nužno