« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
RESTRUKTURIRANJE POSLOVANJA

Galinec podnio ostavku na dužnost predsjednika Uprave Industrogradnje

Ipak, Galinec je izabran za člana Nadzornog odbora te tvrtke, navodi se u obavijesti sa održane Glavne skupštine Industrogradnje

Galinec je prije dvije godine pretučen u napadu
Galinec je prije dvije godine pretučen u napadu (Cropix)
Više o

Industrogradnja

,

ostavka

,

Josip Galinec

Na jučeršanjoj Glavnoj skupštini tvrtke, temeljem protuprijedloga dioničara, Galinac je jednoglasno izabran za člana Nadzornog odbora (NO), a prethodno je podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave društva. Nadzorni odbor prihvatio je i ostavku člana Uprave Ivona Pavelića.

Uprava je prethodno NO-u prezentirala odluku o aktivnostima na restrukturiranju poslovanja tvrtke u narednih 12-18 mjeseci, a koja predviđa ciljane aktivnosti u tri segmenta - unaprijeđenju građevinske djelatnosti, razvoju kapitalnih projekata i upravljanju fondom nekretnina s ciljem osiguranja uvjeta za održivi nastavak i razvoj ukupnog poslovanja te povećanje vrijednosti kapitala dioničara.

Za svaki od navedenih segmenata tvrtka će imenovati direktore s odgovarajućim znanjima i referencama, a provedbu odluke pratit će NO, navodi se. Napominje se i kako će dioničari, nakon usvajanja detaljnih planova, o njima biti izviješteni.

Uprava je izvijestila i o zaključenom kreditnom aranžmanu, uz sudjelovanje najvećih dioničara tvrtke, a kojim su osigurana financijska sredstva potrebna za planirane aktivnosti. Uprava i NO očekuju da će po provedenim i najavljenim promjenama Industrogradnja biti efikasnija u nastavku aktivnosti na realizaciji ranije zacrtanih poslovnih ciljeva. (hina/metro-portal)

29.12.2010. 14:15:00
Novi komentar
nužno
nužno