« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
NOVOSTI

Galaxy Note10+ 5G - pametni telefon s najboljim kamerama na svijetu

Galaxy Note10 korisnici mogu uređivati svoje fotografije i videozapise u pokretu, bez potrebe za povezivanje s računalom

Galaxy Note10+ 5G
Galaxy Note10+ 5G (Samsung)
Više o

Samsung

,

kamere

,

Galaxy Note10+ 5G

Galaxy Note10+ 5G je osvojio prvo mjesto za svoju stražnju kameru sa sveukupnim rezultatom od 113 bodova, dok je vodeću poziciju na DxOMark Selfie ljestvici osvojio i za prednju kameru sa osvojenih 99 bodova.

Galaxy Note10+ 5G predstavljena nedavno u New Yorku, ima najbolju prednju i stražnju kameru, kao i najbolji rezultat prilikom snimanja videozapisa To su rezultati DxOMark, internetske stranice za recenzije kamera na mobilnim uređajima.

Samsung Galaxy Note 10+ 5G koristi stražnju kombinaciju od četiri kamere, uključujući širokokutnu od 12 MP s pametnim varijabilnim otvorom F1.5 / F2.4, 16 MP super širokokutnu od 123 stupnjeva, 12 MP s teleobjektivom i 3D senzorom za dubinu. Kamera podržava OIS optičku stabilizaciju slike.

Osim toga poput Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ koristi najsuvremenije inovacije bez potrebe za dodatnom opremom. Svi ovi uređaji također imaju značajku Live focus video i Zoom-In mikrofon u cilju poboljšanja vizualnog i zvučnog sadržaja videozapisa, dok nova Super steady značajka omogućava mirne videozapise.

Galaxy Note10 korisnici mogu uređivati svoje fotografije i videozapise u pokretu, bez potrebe za povezivanje s računalom, a zahvaljujući S Pen olovci mogu izabrati precizan trenutak koji žele izdvojiti. Dodatne pogodnosti uključuju značajke AR Doodle, 3D skener i noćni režim za prednju kamere. 

Piše: Sanja Ledinek
22.08.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno