« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
WTF?

Gajeva se raskopava, slijedi dvomjesečni kaos u gradu

Gajeva ulica sljedeća će se dva mjeseca raskapati i asfaltirati u tri faze, a Zagrepčanima možemo poručiti samo - za ovakve stvari glasate svake četiri godine ...

I opet cirkus u centru grada
I opet cirkus u centru grada (Arhiva)
Više o

radovi

,

Gajeva ulica

,

obilazni pravci

Gajeva ulica postaje gradilište i tako će biti barem sljedeća dva mjeseca, a ako vrijeme ne posluži izvođače, tko zna ...

Što reći o Bandićevoj ideji da raskopa jednu od žila kucavica grada preopterećenog automobilima u ovo doba? Ništa osim - za to ste vi dali svoj glas ... ili niste, jer ne izlazite na izbore "jer se niš nebu promijenilo". Mislite li to još uvijek?

Ukratko, radovi u Gajevoj će biti izvedeni u tri faze. Početak prve faze krenuo je u 7 ujutro u petak i uključuje radove od Mihanovićeve do Ulice B. Trenka. Druga faza radova započinje 19. rujna u 8 sati na dijelu od Mihanovićeve do Ulice A. Hebranga, dok će se u trećoj fazi, koja započinje 22. rujna, u 8 sati radovi proširiti na dio Gajeve od Mihanovićeve do Tesline ulice.

Za vrijeme navedenih radova, Katančićeva, Kovačićeva i Berislavićeva ulica bit će "slijepe" i dvosmjerne, a obilazni pravac je Mihanovićeva - Haulikova - B. Trenka - Strossmayerov trg - Zrinjevac.

Zbog rasterećenja, dio prometa odvijat će se jednosmjerno Teslinom ulicom kojom inače rijetko prolaze auti, a budući da obiluje terasama, uz pojačan promet moguće su velike gužve. Zbog radova u Gajevoj, izmijenit će se taksi stajalište koje je dobilo novu poziciju u produžetku Tesline prema Zrinjevcu.

Autobusni i tramvajski promet odvijat će se neometano, a posebnu dozvolu prolaska imaju vozila USKOK-a i DORH-a čija se sjedišta nalaze u Gajevoj. Budući da se Gajeva nalazi u samom središtu grada, moguće su prometne gužve, baš kao što je to bilo u vrijeme trajanja radova na Heinzelovoj i Vukovarskoj.

17.09.2016. 10:28:00
Novi komentar
nužno
nužno