« Zagreb
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
BROJKE

Fuliranje je najbolje na Adventu

Iznimno kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija

Fuliranje odnijelo pobjedu
Fuliranje odnijelo pobjedu (Fuliranje)
Više o

Advent u Zagrebu

,

Fuliranje

Danas je u anketi  TZ grada Zagreba, na portalu http://www.adventzagreb.com/rezultati-ankete-za-najbolju-adventsku-lokaciju  proglašena najbolja adventska lokacija u Zagrebu. U iznimno jakoj konkurenciji pobjedu je odnijelo Fuliranje. 

Iznimno kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija. 

Mnogobrojni posjetitelji prepoznali su vrijednost ovog događanja, koje već šestu godinu oduševljava i Zagrepčane, no i posjetitelje našeg grada. Ovogodišnji moto Fuliranja: Life is a Circus,predstavio je novi street gastrotainment i pokazao koliko su street food, kao i događanja „na ulici" važan dio turističke ponude kako Zagreba tako i Hrvatske.

Roman Pokos, direktor kreativne agencije Kokoš ili jaje, koja je organizator Fuliranja, istaknuo je da su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih funkcionalnih kućica do osmišljavanja programa i odabira najboljih najmoprimaca i zato mu je jako drago što su i posjetitelji prepoznali poseban duh Fuliranja i rado ga posjećuju.

Ova pobjeda ujedno je i veliko priznanje kreativnoj agenciji Kokoš ili jaje te snažna motivacija za još bolje i atraktivnije projekte. 

28.12.2017. 14:29:00
Novi komentar
nužno
nužno