« Kultura
objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana
FUL KUL

Ful Kul buvljak u subotu

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Ful Kul Buvljak

U subotu 03.06.2023. će se održati novi Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma na platou zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo sa početkom u 10:00 sati, a trajati će do 17:00 sati dok je ulaz besplatan za posjetitelje.

Ful Kul Buvljak jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen i na platoa na ulazu u sam klub.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80's, new wave, post punk, dark, rock,.... hitove kao i kultnih ali manje poznatih pjesama koje se baš ne vrte na radijo stanicama, a svi ih volimo.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi.

02.06.2023. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno