« Kultura
objavljeno prije 2 godine
NAJAVE

Ful Kul Buvljak i DJ Tomi Phantasma 30. travnja

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub

Svaki put je zanimljivo
Svaki put je zanimljivo (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

Ful Kul Buvljak

,

DJ Tomi Phantasma

Nakon dva otkazana termina zbog lošeg vremena, treće sreća!  Novi Ful Kul Buvljak u subotu 30.04.2022. na platou zagrebačkog popularnog Boogaloo Cluba!

Ful Kul Buvljak, jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi.

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub. 

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80's, new wave, post punk, dark, rock,.... hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama koje se baš ne vrte na radijo stanicama a svi ih volimo.

24.04.2022. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno