« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
BUVLJAK

Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma u Boogaloou

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 16.10.2021. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba.

Ful Kul Buvljak je jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i šire, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi koju će ovoga puta za vas vrtiti DJ Tomi Phantasma.

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene, znaći držimo se „starih" mjera, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa. 

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou zagrebačkog Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80's, new wave, post punk, dark, rock,.... hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 17.10.2021.. na Ful Kul Buvljaku.

12.10.2021. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno