« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma 5. 3. subota Boogaloo

Ful Kul Buvljak okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)
Više o

Tomi Phantasma

,

Ful Kul Buvljak

Nakon zimske pause ponovo kreće Ful Kul Buvljak, jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu koji će se održati u subotu 05.03.2022. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba.

Ful Kul Buvljak okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi.

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa. 

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Što se parkiranja tiće, nije dozvoljeno parkiranje na nogostupu ispred Pučkog sveučilišta tj. Boogaloo Cluba, no postoje gradska parking mjesta u Ulici Ivana Lučića, velik parking ispred Elektrotehničkog fakulteta preko raskršća, a također postoji "divlji parking" na kraju Čazmanske ulice sa desne strane dijagonalno preko puta kluba Route 66.

Info: buvljakfulkul@gmail.com

28.02.2022. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno