« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
FUL KUL

Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma 02. 04. subota Boogaloo

Ful Kul Buvljak okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)
Više o

klub Boogaloo

,

Ful Kul Buvljak

,

DJ Tomi Phantasma

Nakon vrlo uspješnog povratiničkog Ful Kul Buvljaka koji je ponovno zaživio nakon višemjesečne pauze slijedi novi Ful Kul Buvljak, jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu koji će se održati u subotu 02.04.2022. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba.

Ful Kul Buvljak okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa. 

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80's, new wave, post punk, dark, rock,.... hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama koje se baš ne vrte na radijo stanicama a svi ih volimo.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,... u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

27.03.2022. 11:00:00
Novi komentar
nužno
nužno