« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
BUVLJAK

Ful kul buvljak 11. rujna u Boogaloou

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)
Više o

Boogaloo

,

11. 9.

,

Ful Kul Buvljak

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 11.09.2021. na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Ful Kul Buvljak je jedanod največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na terasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju i piću i glazbi koju će ovoga puta za vas vrtiti DJ Sale Papillon.

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati traje će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje, cjepljene i necjepljene, znaći držimo se „starih" mjera! 

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu, no ovoga puta će se održati samo na platou jer je Stožer civilne zaštite zabranio sajmove u zatvorenim prostorima, a gramofonske ploče i ostala glazbena i filmska memorabilija će ovoga puta biti smještena na velikoj nadkrivenoj ljetnoj pozornici na platou.

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtititi DJ Sale Papillon na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set kultnih ali manje poznatih pjesama kultnih bendova iz 70's 80's, 90's, tj alter rock, post punk, indie, psychedelic rock, new wave, dark,... znaći one stvari koje su vam super od vaših omiljenih bendova al ih nitko nigdje ne pušta jer nisu hitovi, singlovi...

Ukratko - dođite!

07.09.2021. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno