« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
MA DA?!

Frutolino se također povlači s polica

Podravka privremeno povlači proizvod Lino Frutolino od 200 grama, roka upotrebe do 22. svibnja 2014. godine, radi mjera predostrožnosti i dodatnih analiza tog proizvoda

Frutolino isto ide s polica
Frutolino isto ide s polica (Arhiva)
Više o

Podravka

,

povlačenje s tržišta

,

Frutolino

'Radi mjera predostrožnosti i vršenja dodatnih analiza proizvoda, Podravka je na preporuku Sanitarnog inspektorata donijela odluku o privremenom povlačenju proizvoda Lino Frutolino 200 grana, serije 22052013, upotrebljivom do 22. svibnja 2014. godine, koji je distribuiran isključivo na hrvatskom tržištu', navodi se u priopćenju.

Iako je Podravkin laboratorij za kontrolu kvalitete utvrdio kako je proizvod u potpunosti ispravan, što je potvrdila i nezavisna analiza u akreditiranom vanjskom laboratoriju, i to na više uzoraka iste serije, Podravka je sukladno svojoj politici sustava sigurnosti hrane i kvalitete odlučila privremeno povući proizvod spomenute serije kako bi napravila dodatne analize i potvrdila ispravnost navedenog proizvoda, zaključuje se u priopćenju Podravke iz koje ne navode o kakvih se dodatnim analizama radi.

19.09.2013. 11:08:00
Novi komentar
nužno
nužno