« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
VIKEND

Freilauf i Cycle vikend - dvostruka plesna poslastica u Mastersu 18. i 19. listopada

Programi Freilauf i Cycle susrest će se 18. i 19. listopada iza pulta kluba Masters od 23 sata i u ta dva dana vam namjeravaju predstaviti selekciju plesno dobre glazbe

Sjajan vikend u Mastersu
Sjajan vikend u Mastersu (Arhiva)
Više o

Freilauf

,

Masters club

,

Cycle

Kažu da se najbolje stvari događaju slučajno. Tako su u jednom spontanom druženju muškarci istih namjera i ljubavi prema glazbi odlučili prirediti dvostruku vikend poslasticu u Mastersu.

Programi Freilauf i Cycle susrest će se 18. i 19. listopada iza pulta kluba Masters od 23 sata i u ta dva dana vam namjeravaju predstaviti selekciju plesno dobre glazbe. Nije uzalud Boo Williams, živa house/techno legenda, na prošlom gostovanju u Mastersu rekao da se radi o jednom od najboljih klubova u Europi. Ulaz za pojedini dan je 30 kuna prije i 40 kuna nakon ponoći, a ulaz na oba dana je 50 kuna.

U petak, 18. listopada, za pultom će se naći Cycle i Freilauf ekipa. Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite. Jogarde je otac Freilauf programa koji promiče umjetnost i kulturu kroz ples, druženje i glazbu bila ona stara 40 minuta ili 40 godina te posvećuje mnogo pažnje kakvoći zvuka. Svim ljubiteljima dobre glazbe on je definitivno dobar izbor. 

Drugi dan vikend poslastice, u subotu 19. listopada, u Mastersu za pult se penje Rafo. Osim što dizajnira za ekstravagantni brand Popular odlično selektira glazbu i organizira tulume s Jus-Edom, Move D-jem i Chez Damierom u slovačkom Nuspirit clubu. Kako sam kaže, posebnom selekcijom glazbe i osjećajem za nju stvaraju odličan ugođaj bez obzira nalazi li se u klubu 100 ili 1000 ljudi. Svoju glazbu definira kao soul i groove, ali ju prezentira kroz razne stilove, pa očekujte plesni bućkuriš svega. Drugi dan će mu podršku dati Freilauf i Cycle trojac.

16.10.2013. 10:51:00
Novi komentar
nužno
nužno