« Biznis
objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana
FINANCE

Freedom Finance Europe investitorima nudi dobre stvari

Freedom Finance Europe pokrenuo je novu investicijsku uslugu koja klijentima omogućuje da zadrže svoju besplatnu gotovinu u eurima po stopi od 2,5% godišnje

Freedom Finance Europe
Freedom Finance Europe (Arhiva)
Više o

Freedom Finance Europe

Freedom Finance Europe pokrenuo je novu investicijsku uslugu koja klijentima omogućuje da zadrže svoju besplatnu gotovinu u eurima po stopi od 2,5% godišnje. To je više od prinosa na depozite koje trenutno nude europske banke i većina brokerskih kuća.

Kako bi zaradili prihod od čuvanja sredstava, korisnici investicijske platforme Freedom24 trebaju prenijeti gotovinu u eurima sa svog trgovačkog računa na štedni D-račun ili ga uplatiti bankovnom karticom ili prijenosom. Kamate se obračunavaju svakodnevno, omogućujući ulagačima da redovito vide kako njihova štednja raste. Ne postoji ograničenje maksimalnog iznosa računa - to je ono što izdvaja ponudu Freedom Financea od sličnih proizvoda drugih brokerskih kuća. Minimalni iznos depozita je 150 eura ili 150 dolara.

"Desetljeće niskih i negativnih kamatnih stopa bliži se kraju i našim klijentima želimo pružiti priliku ne samo da ulažu, već i da zarađeni novac učinkovito pohrane kod nas. Visoka kamatna stopa od 2,5% na štednju u eurima i 3% na štednju u dolarima čini štedni D-račun u Freedom Finance Europe isplativom alternativom bankovnom depozitu, i omogućuje našim klijentima da sačuvaju i povećaju svoj kapital u vremenima nestabilnosti tržišta . Želimo da se naši klijenti osjećaju sigurno", rekao je Evgeniy Tyapkin, izvršni direktor Freedom Finance Europe.

Europska središnja banka povećala je kamatne stope na svakom sastanku od srpnja 2022., podigavši ​​glavnu kamatnu stopu s nula na 3%, a kamatnu stopu na 2,5%. Prema ECB-u, prosječna godišnja kamatna stopa na oročene depozite u bankama eurozone iznosila je 1,4% u siječnju 2023. 

15.03.2023. 14:00:00
Novi komentar
nužno
nužno