« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
skužio

Na misi poručio vjernicima da se ne cijepe jer će biti mikročipirani

Franjevački svećenik kojeg smatraju najboljim propovjednikom u Hrvatskoj tvrdi da su sve opasne boleštine izašle iz laboratorija i da to nije slučajno

(Jure Mišković/Cropix)
Više o

svinjska gripa

,

Miroslav Bustruc

Propovijed fra Miroslava Bustruca održana u srijedu na blagdan Sv. Martina u župi Sv. Martina u Pridrazi izazvala je niz kontroverzi. Donedavni franjevački pučki misionar i vrlo popularan propovjednik poručio je vjernicima da se ne cijepe protiv svinjske gripe jer će biti – mikročipirani, prenosi Jutarnji.hr

- Postoji masovni plan za uništenje čovječanstva, a dijelovi tog plana su različite epidemije i zaraze. Samo cjepivo protiv svinjske gripe, koja sada izaziva masovnu histeriju, u sebi ima mikročip kojim nas se želi kontrolirati - kazao je, navodno, fra Miroslav Bustruc koji je na misnom slavlju gostovao kod kolege i prijatelja don Jure Zubovića, župnika Pridrage.

Dan poslije fra Bustruc je otišao iz Privlake, a don Jure Zubović je novinare uputio na splitsko-makarskog i zadarskog nadbiskupa jer on bez dozvole ne može davati komentare. Bio je upoznat s činjenicom da su riječi s propovijedi dospjele u medije, ali se požalio kako su izvađene iz konteksta i tendenciozno prenesene.

- Ono što je fra Miroslav kazao bilo je rečeno na propovijedi i upućeno je vjernicima, a ne svim građanima. Svećenik je tu da brani načela Crkve, a zbog izrečenih činjenica o cjepivu, neki su ljudi već zatvoreni. Puno više će se znati za dva-tri tjedna kad će se Sveta stolica obratiti svjetskim državnicima - rekao nam je don Jure Zubović koji je time potvrdio da se slaže s onim dijelom propovijedi koji se odnosi na opasnosti koje prijete čovječanstvu od različitih epidemija.

Ono što je kazano u toj propovjedi nisu recepti nego naputci za osobno promišljanje kroz savjetovanje s kompetentnim osobama i na temelju susreta Boga kroz molitvu. Odgovornost za osobno postupanje nitko ne može prebaciti na drugoga niti poticati da se nešto napravi – rekao  je fra Miroslav za Jutarnji list.

Da se općenito slaže s propovijedanjem fra Miroslava Bustruca, pridraški je župnik pokazao i time što ga je pozvao na proslavu nebeskog zaštitnika Pridrage. Fratar, koji je u kolovozu slavio srebrnu misu i 25 godina zaređenja, bio je na ispomoći u susjednom mjestu. Riječ je o jako omiljenom propovjedniku i duhovniku koji, sudeći prema Google tražilici, svako malo gostuje i propovijeda diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu, te predvodi seminare duhovne obnove.

- Bio sam na toj misi i tog svećenika držim najboljim propovjednikom u Hrvatskoj. Mislim da su njegove izjave izvađene iz konteksta, a ja sam shvatio da je htio reći da su sve opasne boleštine, poput side, ptičje i svinjske gripe izašle iz laboratorija i da to nije slučajno - rekao je ravnatelj osnovne škole u Pridrazi Krste Zupčić.

Mislite li da je fra Miroslav u pravu, ili imate još bolju teoriju? Podijelite je s ostalim čitateljima na Forumu!

12.11.2009. 17:31:23
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Filip
    12.11.2009. 23:36
    Iluminati su izmislili crkvu i njome manipuliraju tisućljećima.ova izjava navedenog fratra nažalost je istinita,pa je bizarno da sad svećenstvo otvara oči ljudima izdajući one kojima otpočetka služe.dok je na čelu min.zdravstva Milinović,mogu pretpostaviti da će naša Vlada čak i pristati žrtvujući svo stanovništvo ovakvim cjepivom sa mikročipom,u svrhu konstantnog dodvoravanja iluminatskom svjetskom (sotonskom) novom poretku.
  2. avatar
    Apartmani
    23.01.2010. 12:18
    ma nikad nis dobro ni pametno od te crkve jedini cilj je cim prije uzeti narodu cim vise novaca i praviti budale od njih i to je to
Novi komentar
nužno
nužno