« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
BARRAKUD

Festival po mjeri hedonista i ljubitelja elektronske glazbe

Osmodnevni Barrakud festival u svom trećem i najvećem izdanju ovoga ljeta preuzima vlast nad otokom Pagom i postaje dom mladim ljubiteljima vrsnih elektronskih zvukova

Tjedan vrelog partijanja na Zrću
Tjedan vrelog partijanja na Zrću (Barrakud)
Više o

Sven Vath

,

lineup

,

Paul Kalkbrenner

,

Barrakud Festival 2014

Dobro znana paška plaža će i ovoga ljeta biti okupirana posjetiteljima željnih iskustva nešto drugačijeg od onog standardnog festivalskog. U razdoblju od 09. do 16. kolovoza tisuće će mladih hedonista živjeti u sinkronizaciji s prirodom i glazbom, a festivalsko će iskustvo nanovo biti spojeno s poezijom putovanja u najveće do sada, izdanje Barrakud festivala.

Mjesto radnje je već provjerena plaža Zrće, koja će 8 dana i 7 noći vibrirati mekim tonovima disca i housea te odzvanjati snažnim basom velikih imena elektronske scene. Predvodnik ovogodišnjeg line up-a je njemačka techno legenda koja se probrinula za mnoge nezaboravne trenutke prošlogodišnjeg izdanja festivala i čovjek koji često zna reći da ima problema sa suzama ženskog dijela publike ukoliko ne odsvira svoj najpoznatiji singl 'Sky And Sand'.

Riječ je o Paul Kalkbrenneru, tvorcu soundtracka i glavnom glumcu filma ˈBerlin Callingˈ koji mu je i donio svjetsku slavu. U stvaranju nezaboravnih trenutaka pridružit će mu se još jedan velikan i 'showman' s preko 30 godina dugom karijerom za kojeg se vežu brojni mitovi i legende, poput onog o 40 sati dugom setu - Sven Väth.

Uz njemačke majstore, atmosferu će vatrenom održavati i Dubfire, Art Department, Ellen Allien, Adam Beyer, Mano Le Tough, Maceo Plex, Guy Gerber, Ilario Alicante, zajedno s vrsnim regionalnim imenima - Bonjasky, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Pete Dux, Lemon, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious te Tomy Declerque i Aney F.

Talijanski organizatori su ove godine posebnu pozornost usmjerili ka ExYu zemljama te osigurali povoljniju cijenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike. U tijeku je prodaja limitiranog broja 'early bird' ulaznica preko ENTRIO.HR, koje se za stanovnike spomenute regije kreću prema sljedećim cijenama:

Paul Kalkbrenner 12.08. = 235,00kn

Sven Väth 10.08. = 160,00kn

Subota 09.08. + Sven Väth = 220,00kn

Adam Beyer 15.08. = 80,00kn

Maceo Plex 14.08. + Adam Beyer + Virgo Showcase = 250,00kn

Circo Loco + Circo Loco after party 13.08. = 160,00kn

Tjedan vrelog partijanja na Barrakud festivalu pratit će po 15 sati glazbene kulise dnevno, a uz besprijekoran izbor DJ-a i svjetski će se priznati labelovi i klupske večeri poput Cocoona, Circoloco, Ellum Audia te Wisdom of the Glove na kratko preseliti u dobro znane klubove Zrća - Papayu, Kalypso i Aquarius, te okupirati intimnije 'boat' partyje i omiljene 'pool' partije.

Cijena festivalske ulaznice za stanovnike ExYu zemalja iznosi 750,00kn i dostupna je putem ENTRIO.HR.

Kakva je atmosfera pratila prošlogodišnje izdanje Barrakud festivala, pogledajte na sljedećem linku:

Highlights video from Barrakud 2013

Website: http://www.barrakud.com/
Facebook: https://www.facebook.com/barrakud  
Twitter: https://twitter.com/barrakudevents
YouTube: http://www.youtube.com/user/BarrakudChannel    

19.03.2014. 14:10:00
Novi komentar
nužno
nužno