« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
FLAF

Festival Lomography analogne Fotografije u kinu Europa

Iskoristite priliku i uživajte u najzabavnijoj revoluciji ikad - Lomography revoluciji

(Poster)
Više o

kino Europa

,

zagreb-info

,

Lomography pokret

,

The Negative Effect

,

Diana F+

,

Flaf

,

lomografija

,

Festival Lomography analogne Fotografije

Osjećate se analogno? Ili možda plastično? Nema veze. U kinu Europa će se 10. i 11. travnja održati prvi Festival Lomography analogne Fotografije na ovim prostorima.

Posjetitelji će imati priliku pogledati dva odlična dokumentarna filma na  temu Lomografije, izložbe Lomo fotografija, te posjetiti Diana F+ radionicu, veeeeliki tulum u čast LC-A fotoaparatu i steći osjećaj plastične analogije kakav.

Prikazivanje BBC-evog dokumentarnog filma o Lomography fenomenu održati će se prvi dan festivala, koji će biti popraćen tulumom u spomen začetniku cijele Lomo filozofije, aparatu Lomo LC-A.

Drugi dan festivala biti će otvoren dobro poznatom Diana F+ radionicom koja će polaznicima omogućiti da se pobliže upoznaju s Diana aparatom i njenim mogućnostima. Večernji program otvoriti će film The Negative Effect, o Lomography pokretu u Južnoj Koreji koji će biti popraćen druženjem lomografa do kasno u noć.

Lomografi iz cijele Hrvatske i drugih država okupiti će se na ovom jedinstvenom događaju koji će vam omogućiti da se upoznate s ljudima koji su dio ovog internacionalnog pokreta te na taj način ojačati cijeli Lomography pokret.

Lomography centar je potvrdio dolazak svojih ljudi iz Beča koji će dati ovom događaju određenu dozu vjerodostojnosti, a uz to podijeliti će ideje za budućnost Lomography brenda.

Zato se dobro naspavajte prije festivala, dovedite sebe i svoje prijatelje i uživajte u najzabavnijoj revoluciji ikad, Lomography revoluciji.  

05.03.2010. 12:38:17
Novi komentar
nužno
nužno