« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
ARGENTINA U ŠOKU

Fernando Caceres teško ranjen u pokušaju pljačke

Četrdesetogodišnji nogometaš pokušao se suprotstaviti pljačkašima nakon čega je izrešetan, a liječnici smatraju da neće preživjeti

(Getty Images)
Više o

pljačka

,

pucnjava

,

Fernando Caceres

Bivši argentinski nogometni reprezentativac Fernando Caceres (40) u životnoj je opasnosti nakon što je ranjen u pucnjavi prilikom pokušaja pljačke njegova automobila u Ciudadali, opasnoj četvrti Buenos Airesa.

Nesretni Caceres se pokušao suprostaviti pljačkašima nakon čega je izrešetan s nekoliko metaka, a jedan od metaka pogodio ga je u glavu. Njegovo stanje je vrlo teško i liječnici smatraju kako ima malo izgleda da bivši branič River Platea, Boca Juniorsa, Valencia i Celte preživi.

"Sve smo načinili što je u našim mogućnostima, sada je njegov život u božjim rukama," kazao je argentinski ministar zdravlja Claudio Zin.

Vijest o Caceresovom ranjavanju šokirala je argentinsku javnost, te njegovog bivšeg suigrača iz reprezentacije, a sada izbornika argentinske vrste Diega Maradonu. Argentinski strateg odmah ga je posjetio u bolnici kako bi pružio podršku njegovoj obitelji.

Policija je objavila kao je uhitila sedam osoba u rasponu od 15 do 22 godine koje se sumnjiče za napad, a prema sadašnjim informacijama na Caceresa je pucao 15-godišnji Ricardo Ezequiel, vođa lokalne bande iza kojeg je veliki broj kriminalnih djela. (hina/metro-portal)

03.11.2009. 13:30:55
Novi komentar
nužno
nužno