« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Feng shui za dom koji privlači sreću i uspjeh

Ušli smo u kinesku godinu Konja, pa bi bilo dobro poslušati neke savjete drevne kineske vještine uređenja prostora

Kako urediti dom na najbolji način
Kako urediti dom na najbolji način (Arhiva)
Više o

uređenje doma

,

boje

,

Feng shui

,

uređenje stana

,

materijali

Stigla nam je kineska godina drvenog Konja, pa nije zgorega nabrojati što za takve situacije kaže Feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora kako bi energije u njemu bile harmonične.

Naravno, za ovu se godinu preporučuju drvene povrđine i prirodni materijali, a dobra je stvar da dekorativni predmeti i namještaj od drveta privlače bogatstvo. Ako uz to dodate i zelene elemente, dom će izgledati udobnije i toplije i bit će pun nove pozitivne energije.

Ako trebate novi početak, odaberite pastelne nijanse boja, jarke će pomoći brz napredak, dok onima koji trebaju poslove privesti kraju trebaju koristiti tamne nijanse boja. Za prizivanje sreće u život dovoljna je i sobna biljka koja će uz to prizvati i prirodu u dom. 

Smeđa i zelena boja učinit će prostoriju toplom i izbalansiranom, uklonit će stres i nervozu te prizvati osjećaje udobnosti i sigurnosti,. 

U ovoj godini u interijerima možete koristiti i ljubičastu, atraktivnu boju koja će u kombinaciji sa zelenim nijansama donositi zdravlje i bogatstvo. Elegantan izgled možete postići kombiniranjem zlatnih, žutih i narančastih tonova s ljubičastom i crnom.

Smeđa je dobra, osim za namještaj i dekorativne jastuke, za podove i zidove, a sve će se boje drveta na namještaju sjajno uklopiti u pretežno bijeli interijer s dodacima plavih tonova. 

Dodajte još nekoliko drvenih figurica i vaš je prostor spreman za privlačenje uspjeha u ovoj godini.

05.02.2014. 11:27:00
Novi komentar
nužno
nužno