« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Farrah Fawcett s obitelji za blagdane

Slavna glumica vodi bitku s vrlo rijetkom vrstom raka - rakom anusa

(Getty Images)
Više o

rak debelog crijeva

,

Farrah Fawcett

,

rak anusa

Američka glumica Farrah Fawcett puštena je na kućnu njegu iz bolnice u Los Angelesu i provest će uskrsne blagdane s obitelji, objavio je magazin People.

Prema pisanju američkih medija, Fawcett (62) hospitalizirana je prošloga četvrtka nakon što joj se pogoršalo zdravstveno stanje nakon dugogodišnje bitke s rakom anusa, a ne rakom debelog crijeva kako su javljali neki mediji. Rak anusa vrlo je rijedak oblik raka čiju pojavu povezuju s HPV virusom. Javlja se jednom na pedeset pojava raka debelog crijeva, a kako se radi o intimnom području koje pacijenti nerado daju pregledati, o njemu se malo zna i govori.

Glumica je prije tjedan dana objavila da nije na samrti već da je hospitalizirana radi krvarenja koje nema veze s osnovnom bolešću. Mediji su, a prenijele su skoro sve svjetske agencije, čak objavili da slavna glumica gubi svoju posljednju bitku.

No, njezin liječnik Lewrence Piro tvrdi da glumica završila u bolnici zbog unutarnjeg krvarenja koje nema izravne veze s rakom. Dodao je da je glumica dobro i da se veseli Uskrsu sa svojom obitelji.

10.04.2009. 10:21:52
Novi komentar
nužno
nužno