« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
AXN ADRIA

Fantastični ljetni filmski maratoni na AXN Adriji

Vrući kolovoški dani lakše se prolaze uz uzbudljive filmske maratone. Zato je AXN Adria za prva dva vikenda složio fantastičan niz blockbustera koji započinju već rano ujutro i traju do dugo u noć

Sjajan program!
Sjajan program! (AXN)
Više o

AXN Adria

,

ljetni maraton

Od petka 5. do nedjelje 7. kolovoza

Prvi vikend maraton započinje u petak 5. kolovoza u 7:40 s dva animirana hita „Hotel Transylvania", a nastavlja se dvjema SF nastavcima kultnog „Final Fantasy" serijala. Prvi je na rasporedu jedan od najboljih nastavaka franšize, film iz 2003. u kojem glavne uloge tumače Alec Baldwin i Steve Buscemi, a slijedi ga sjajno japansko animirano djelo „Final Fantasy: Nova prijetnja". Slijedi kultna glazbena drama, trostruki dobitnik Oscara, „Ritam ludila" s Milesom Tellerom i J.K. Simmonsom u nezaboravnim glavnim rolama. Finalni dio petka rezerviran je za tri hit komedije Adama Sandlera - „Zohan je zakon", „Bijes pod kontrolom" i „Moja lažna žena".

Program u subotu, 6. kolovoza, osim nekoliko repriza naslova od petka, donosi i odlične akcijske trilere: „Međunarodna prijevara" u 10:25 s Cliveom Owenom i Naomi Watts, „Jumanji: Dobro došli u džunglu" u 12:30 s Dwayneom Johnsonom te „Salt" u 14:40 s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Subotnja večer na programu ima i izvrsnu SF dramu „Putnici" s Jennifer Lawrence te akcijski spektakl „Izvlačenje". Nedjelja, 7. kolovoza AXN Adria prikazuje još filmova Adama Sandlera. Ovog puta u pitanju su dva nastavka urnebesne komedije „Starci" u kojima glume i Kevin James, Chris Rock, David Spade i Selma Hayek.

Od subote 13. do ponedjeljka 15. kolovoza

Subota 13. kolovoza donosi čak 10 filmova zaredom. Sve počinje s Final Fantasy: Nova prijetnja" u 8:50, nastavlja se s blockbusterima „Emoji film" i Spielbergovim „Tintinovim pustolovinama", nakon kojih od 14:05 kreću dva dijela komedije „Starci". Veliki hitovi Rona Howarda snimljeni prema bestsellerima Dana Browna i s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, „Da Vincijev kod" i „Anđeli i demoni" bit će emitirani od 18:00, odnosno 21:00. Za kraj subote stižu akcijski filmovi „Snajper 3", „xXx: Stanje pripravnosti" i „Pravednik" sa Stevenom Seagalom.

Nedjelja 14. kolovoza, uz niz repriza, donosi i „Inferno", treći film u kojem se Tom Hanks kao profesor Robert Langdon sukobljava s globalnim prijetnjama i četvrti nastavak franšize „Snajper". U ponedjeljak, 15. kolovoza na male ekrane, nakon „Emoji filma" stižu popularni Štrumpfovi u tri nastavka koja su na rasporedu od 7:55 do 11:30. Za kraj filmskog maratona pobrinut će se jedan od najpoznatijih superjunaka, Spider-man. Dva dijela „Čudesnog Spider-mana" s Andrewom Garfieldom i Emmom Stone bit će emitirani u 13:05 i 15:35. Posljednji u nizu, „Spider-man: Povratak kući" s Tomom Hollandom i Michaelom Keatonom počinje točno u 18:20.

03.08.2022. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno