« Kultura
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
KVIZOMANIJA

FAK predstavlja KOZu – novi kviz u Produkciji kulture Aplauz

FAK pokreće novi kviz
FAK pokreće novi kviz (FAK)
Više o

koža

,

FAK

,

Kviz općeg znanja

Nakon 18 izdanja Velikog filmskog kviza koje su FAK-ovci održali diljem svijeta (dobro, ne baš diljem svijeta - 17 u Zagrebu i 1 u Karlovcu), ekipa ovog portala pokrenula je novi kvizaški projekt pod kodnim imenom KOZa. Radi se o Kvizu općeg znanja koji će se po prvi put održati u subotu, 27. lipnja, u prostoru Produkcije kulture Aplauz u zagrebačkoj Zvonimirovoj 63.

Pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca, s početkom u 20 sati, započet će opušteno natjecanje u raznovrsnim kategorijama, s pregršt pažljivo probranih pitanja i temama koje se protežu od Tarantina do tarantule, od bronhitisa do Bronhi bombona, od Perzije do perverzije. Natječe se u ekipama od najmanje dva i najviše četiri člana, ulaznica za događaj naplaćuje se 15 kuna po osobi, a ekipe koje pokažu najviše znanja bit će nagrađene onako kako se intelektualci osobito vole nagraditi - jakim alkoholom!

Sve zainteresirane molimo da što prije prijave svoje ekipe slanjem mejla na koza.kvizovi@gmail.com, ili SMS-om/poziv na broj 091 1179 329. U naslov mejla ili SMS-a stavite "prijava za KOZu", a u tekstu samo navedite ime vaše ekipe i od koliko se članova sastoji. Vidimo se u subotu na prvom (u nizu) izdanju KOZe!

24.06.2015. 16:43:00
Novi komentar
nužno
nužno