« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ODLAZAK

Fabio Capello podnio ostavku na mjesto engleskog izbornika

Capello je podnio ostavku nakon sastanka s predsjednikom Engleskog nogometnog saveza s kojim je raspravljao o odluci da se Johnu Terryju oduzme kapetanska vrpca zbog rasizma

fabio capello
Više o

nogomet

,

Fabio Capello

,

John Terry

,

ostavka

,

engleska reprezentacija

Trofejni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello u srijedu je podnio ostavku na mjesto izbornika engleske nogometne reprezentacije, objavio je Engleski nogometni savez (FA), javlja Hina.

Capello je podnio ostavku nakon sastanka s predsjednikom FA-a Davidom Bernsteinom na kojem je tema bila odluka saveza da Johnu Terryju oduzme kapetansku vrpcu dok se ne razjasni njegova uloga u incidentu iz listopada prošle godine kada je navodno rasistički vrijeđao braniča Queens Park Rangersa Antona Ferdinanda. Capello se protivio toj odluci saveza.

Odluku o mogućoj kazni Terryju FA je odgodio tek za srpanj, odnosno nakon EURA u Poljskoj i Ukrajini.

"Tijekom sastanka koji je trajao više od sat vremena, prihvaćena je Fabijeva ostavka i on će odmah napustiti mjesto izbornika. Tijekom današnjeg sastanka i tijekom čitavog svog boravka na mjestu izbornika, Fabio se ponašao iznimno profesionalno, te mu želimo svu sreću u budućem radu", objavio je FA.

08.02.2012. 22:10:07
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Posao 123
    10.02.2012. 01:56
    to jedino može biti šteta za Englesku reprezentaciju,Capello je vrsni znalac u nogometu.
Novi komentar
nužno
nužno