« Clubbing
objavljeno prije 10 godina
PARTIJANA

Examine i Janko Novoselić u Klubu 30.5.

Večer je ujedno promocija novog portala o elektronskoj glazbi i klupskim događanjima u regiji, klubikon.com

Novi projekt u Klub-u
Novi projekt u Klub-u (Klubikon)
Više o

klub

,

Janko Novoselić

,

Ratko Filipović Examine

Vrsni dvojac, Ratko Filipović Examine i Janko Novoselić, koji su već zadužili scenu svojim radom, nastupaju u zagrebačkom Klubu u petak 30. svibnja, gdje će predstaviti svoj novi projekt. Riječ je o soul/disco/funk stvarima prilagođenim za plesni podij, a na pozornicu Black Light programa se penje Janko Novoselić za bubnjevima i Examine za mix pultom.

Uz njih će vas rasplesati i rezidenti večeri RRRamon! te DMT, uz pratnju vj -polygona na vizualima. Floor u Tunelu cijelu noć vodi Novell, dio Ekstrakt tima. Početak je u 23 sata, a upad je 25 kuna do 00:30, 35 kuna nakon.

Ratko Filipović Examine prije godinu je dana predstavio svoj projekt Disko Dabar, seriju reizdanja klasičnih disco, funk, soul i r'n'b ploča adaptiranih za plesni podij. Herbie Hancock, Bob James, Erykah Badu, Numaads i Quantic Soul Orchestra samo su dio su izvođača koji su dobili Ratkovu adaptaciju i mogu se naći na kompilaciji "Disko Dabar Edits".

Janko Novoselić, jedan od najboljih bubnjara u Hrvata, dao je svoj pečat bendovima kao što su TBF, Tobogan ili BILK. Osim što je nedavno predstavio svoj elektronski live projekt Strobelyx, povezao se i s Ratkom Filipovićem Examineom i u zajedničkom projektu stvaraju soul/disco/funk. Janko se na bubnjevima priključuje Examineu i klasike prilagođavaju za plesne sate u klubovima. Na glavnom flooru im se pridružuju rezidenti Black Light programa RRRamon! te DMT u deep house i future bass varijanti, uz pratnju vj -polygona na vizualima.

Provjerite premijerni zajednički nastup Ratka i Janka iz veljače na prijateljskoj večeri Cycle.
https://soundcloud.com/jankinclzero/filipovic_novoselic_cycle_10#t=1:59

U Tunelu će u cjelovečernjoj varijanti šef za miksetom biti Novell iz družine Ekstrakt koji će vas povesti nas na put do klimaksa sa svojim odabirom techno minimalističkih zvukova.

Večer je ujedno promocija novog portala o elektronskoj glazbi i klupskim događanjima u regiji, klubikon.com. Više informacija na https://www.facebook.com/Klubikon

26.05.2014. 16:56:00
Novi komentar
nužno
nužno