« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
EUROSPORT

Eurosport prati Čilića u obrani naslova na US Openu

Marin je s novinarima podijelio svoja očekivanja vezana uz ovo­godišnji US Open, a s obožavateljima je izmjenjivao teniske udarce

Marin Čilić kreće najesen u obranu naslova
Marin Čilić kreće najesen u obranu naslova (Eurosport)
Više o

Marin Čilić

,

Eurosport

Marin Čilić, najbolje rangirani hrvatski tenisač (9. na ATP listi) i prošlogodišnji osvajač US Opena, priprema obranu naslova na US Openu 2015. Eurosport i Eurosport Player od 31. kolovoza do 13. rujna u potpunosti i opširno prenose US Open UŽIVO!

Video: US Open finale 2014

Nakon odličnog prijenosa French Opena s novim emisijama koje su vodile teniske ikone, osvajači ukupno 25 Grand Slam naslova, John McEnroe i Chris Evert, Eurosport putuje u New York s velikim ambicijama. Prijenos US Opena na Eurosportu i Eurosportu 2 bit će iscrpan uz simultane online TV usluge, Eurosport Player, pristup na više terena, rezultate uživo, najbolje video isječke i još mnogo toga. Igru će analizirati teniski stručnjaci Euros­porta, Mats Wilander, osvajač 7 Grand Slam naslova i Patrick Mouratoglou, trener Sere­ne Williams.

Marin Čilić je danas bio poseban gost na konferenciji za medije organizirane od strane Eurosporta i Discoverya. Marin je s novinarima podijelio svoja očekivanja vezana uz ovo­godišnji US Open, a s obožavateljima je izmjenjivao teniske udarce.

Marin je izjavio: "Sretan sam što će ljubitelji tenisa diljem Europe moći gledati US Open, jer je Eurosport službeni nositelj prijenosa turnira koji počinje 31. kolovoza. Nadam se još jednom uspješnom nastupu u New Yorku i velikoj podršci svojih fanova u borbi za obranu naslova na US Openu! "

Victoria Davies, vršiteljica dužnosti Country Managera za jugoistočnu Europu, je izjavila: "Eurosport ulaže velika sredstva kako bi osigurao "must-have" sadržaj koji uključuje lo­kalne sportaše kao i prijenose relevantnih međunarodnih natjecanja. U isto vrijeme, o­slanjajući se na naše jake svjetske brendove Discovery i Eurosport, ponosna sam što imamo mogućnost prikazati lokalne prvake kao globalne heroje. Osobno, kao velika lju­biteljica tenisa, jako sam uzbuđena i počašćena što sam imala priliku upoznati osvajača US Opena i najboljeg hrvatskog tenisača, Marina Čilića. Veselim se što ću ga gledati na Eurosportu, na putu do finala US Opena."

Eurosport kao vodeće pan-regionalno sportsko zabavno odredište s prijenosima uživo najboljih sportskih brandova, emitira i druga značajna međunarodna natjecanja u kojima se istaknuti hrvatski sportaši natječu na globalnoj razini:

-          nogomet - Bundesliga (počevši od 14. kolovoza)

-          zimski sportovi (sezona počinje u studenom)

-          biciklizam (Vuelta / Tour of Spain, 22. kolovoza - 13. rujna)

-          atletika (Svjetsko prvenstvo u Pekingu, 22.-30. kolovoza)

Također, Međunarodni olimpijski odbor (MOO) je nedavno objavio kako je sva televizij­ska i multiplatformska prava na emitiranje u Europi za četiri Olimpijske igre od 2018. do 2024. dodijelio Discoveryju i Eurosportu. Taj globalni događaj  predstavlja lokalne hero­je, a potpora Eurosporta je veliki dobitak za sve ljubitelje sporta i gledatelje. Olimpijske igre tako će moći pratiti više ljudi na više zaslona nego ikada prije. 

21.07.2015. 16:21:00
Novi komentar
nužno
nužno