« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
I OPET DOLJE

Eurodizel najjeftiniji u zadnjih gotovo 6 godina

Promjena cijena goriva u Hrvatskoj posljedica je zbog pada cijena naftnih derivata na tzv. Mediteranskom tržištu od 2 i 3,7 posto u odnosu na tjedan prije

Cijene i dalje padaju
Cijene i dalje padaju (Arhiva)
Više o

autoplin

,

cijene goriva

,

eurodizel BS

,

nove cijene

,

eurosuper BS 95

Cijene benzinskih goriva u utorak su pale za 3 lipe. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra eurosupera 95 od utorka se prodaje u rasponu od 8,75 do 8,79 kuna, ovisno o kompaniji.

Drugi tjedan za redom padaju cijene eurodizela. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, a litra ove vrste goriva jeftinija je za oko 7 lipa i sada se prodaje u rasponu od 7,54 do 7,57 kuna. Ovo je ujedno i najniža cijena eurodizela od početka ožujka 2010. godine.

Vozači koji koriste autoplin također imaju razloga za zadovoljstvo. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, cijena litre autoplina u utorak je pala za oko 5 lipa i na velikoj većini postaja prodaje se po cijenu od 3,86 kuna.

Promjena cijena goriva u Hrvatskoj posljedica je zbog pada cijena naftnih derivata na tzv. Mediteranskom tržištu od 2 i 3,7 posto u odnosu na tjedan prije te rasta tečaja dolara od 1,1 posto. 

12.01.2016. 10:13:00
Novi komentar
nužno
nužno