« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

EPSON predstavlja robota WorkSense W-01 na sajmu automatica 2018

Bit će to lužbeno europsko predstavljanje autonomnog robota s dvije ruke WorkSense W-01

WorkSense W-01
WorkSense W-01 (Epson)
Više o

robot

,

Epson

,

WorkSense W-01

,

automatica 2018

Epson na sajmu automatica (štand B5-319, Messe München) predstavlja autonomnog robota s dvije ruke koji „vidi, osjeća, razmišlja i radi", model WorkSense W-01. Ovaj inteligentni robot s dvije ruke ima niz ugrađenih senzora poput kamera i senzora sile te je konstruiran za velikim dijelom autonomnu proizvodnju u čitavom nizu novih aplikacija. WorkSense W-01 brzo uči i sve vidi!

Epson na sajmu automatica prikazuje čitavu gamu robota, od nove generacije robota SCARA do preciznih strojeva sa šest osi, konstruiranih za ispunjavanje svih potreba europske industrije, uključujući i potrebu malih i srednje velikih tvrtki za cjenovno povoljnom automatizacijom.

Epson je u svoj nastup na sajmu uključio i partnerske tvrtke iz raznih dijelova Europe i raznih industrijskih sektora, koje demonstriraju kako su u svoje poslovne procese uključile Epsonova rješenja. Ove godine svoja rješenja izlažu dugogodišnji partneri: švicarski Compar, austrijski MiniTec i njemački PacTech.

Volker Spanier, voditelj robotičkih rješenja za regiju EMEAR u tvrtki Epson, pojašnjava: "Kao vodeća tehnološka tvrtka s više od trideset godina iskustva na europskom tržištu robotike Epson nastavlja s proširivanjem game svojih učinkovitih, kompaktnih i preciznih robota koji sjedinjuju tehnološku izvrsnost i istinsko razumijevanje potreba korisnika. Naš robot s dvije ruke WorkSense W-01 značajan je iskorak u budućnost - budućnost napredne robotičke inteligencije i inovativne konstrukcije koja se savršeno uklapa u radno mjesto budućnosti".

Epson na svom štandu predstavlja i ova rješenja:

T-Series SCARA

Epson je predvodnik na tržištu cjenovno povoljnih robota SCARA u početnoj klasi te nudi daleko najširi izbor proizvoda na tržištu. Gama proizvoda će biti nadopunjena modelom T6-SCARA, s dohvatom od 600 mm i mogućnošću podizanja tereta mase do 6 kg.

VT-Series. 

Nova gama artikuliranih robota, optimiziranih po principu "just enough" (dostatno za uporabu). Serija VT nudi osnovna rješenja početne klase, cjenovno povoljna, koje je jednostavno integrirati u postojeće sustave, bez zamršenog programiranja, zahvaljujući ugrađenom kontroleru. Model VT06 je robot sa šest osi s dohvatom od 600 mm i mogućnošću podizanja tereta mase do 6 kg.

N-Series

Serija N je kompaktnija od svih ostalih robota sa šest osi te nudi maksimalnu učinkovitost uz minimalne gabarite. Izuzetno su pokretljivi zahvaljujući interno orijentiranoj drugoj osi. Model N6 ima dohvat od 1000 mm i može podići teret mase do 6 kg.

Piše: Sanja Ledinek
21.06.2018. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno