« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
EPSON

Epson predstavio novu liniju skenera

Modeli WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N su smišljeni za pouzdanost podataka u bolničkim radnim procesima

Epson WorkForce
Epson WorkForce (EPSON)
Više o

Epson

,

WorkForce

Zbog zdravstvenih okruženja koja su pod pritiskom da povećaju produktivnost, smanje troškove i poboljšaju sigurnost, Epson je predstavio asortiman skenera idealne za digitalizaciju dokumentacijskih zapisa i pojednostavljenje sigurnih radnih procesa; modeli WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N.

U prosjeku, gubitci prilikom prijevare i pogrešaka iznose više od 6% zdravstvenih izdataka1, zbog čega su informacije o pacijentima i njihova privatnost glavni prioriteti za zdravstvene ustanove. Modeli WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II i WorkForce DS-730N skenera pomažu medicinskim stručnjacima poboljšati i ubrzati njihove procese. Privatnost pacijenta je bolje očuvana, zapisi nisu zagubljeni, a medicinske pogreške se smanjuju hvatanjem i digitalizacijom medicinskih dokumenata. Uz Epson skenere, medicinski stručnjaci mogu lako i sigurno skenirati zapise o pacijentima i eliminirati zabrinutost i troškove povezane s izgubljenim dokumentima.

„Zdravstveni sustavi širom svijeta su pod ogromnim pritiskom prilikom izvođenja usluga za prednjim pultom što znači da se moraju osloniti na učinkovite radne procese. Oprema i zastarjeli sustavi znaju ometati te težnje. Dodajte u sve to visoke sigurnosne razine suglasnosti i možete primijetiti zašto industrija poduzima korake za poboljšanje kvalitete digitalnih medicinskih zapisa", kaže Ana Bajagić, voditeljica marketinga i PR aktivnosti za Balkan iz tvrtke Epson.

„Bliska suradnja s vodećim pružateljima zdravstvenih rješenja omogućila je našim skenerima da pomognu medicinskim stručnjacima vođenje evidencije u okviru sigurnih digitalnih radnih procesa", zaključuje Ana.

Za više informacija posjetite: https://www.epson.eu/sheetfed-scanners

01.07.2021. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno